Gouda Taxi Service: úw Schiphol taxi van Gouda en regio naar elk gewenst airport vanaf €39,50!

Met vakantie of op zakenreis? Ongunstig vertrek- of aankomsttijd? ”Goedkoop parkeren” op het airport minder voordelig dan gedacht?

Ervaar het gemak van onze airport service: een taxi voor uzelf, een comfortabele rit en direct afgezet worden op het airport naar keuze. Dit 24/7, 365 dagen per jaar.

Online boeken, stipt op tijd en de scherpste tarieven! Ook voor taxibusjes en groepsvervoer tot 25 personen!

Met de airportaxi van GTS bent u verzekerd van de beste airport service van Gouda en reist u voor de scherpste tarieven naar alle nationale en internationale airports.

Voor grotere gezelschappen staan wij uiteraard ook klaar. Speciaal voor de airportservice zetten wij stationwagens of taxibusjes in om al uw koffers mee te krijgen. Wij kunnen gezelschappen tot 25 personen per rit vervoeren en doen dit met uiterste zorgvuldigheid.

Ongunstige tijden bestaan voor ons niet, de service is 24/7 beschikbaar en te bestellen via al onze kanalen.

Wij blijven op u wachten

Bij retourboekingen houden wij uw vlucht nauwlettend in de gaten en anticiperen op eventuele wijzigingen aan uw vlucht. Onze chauffeurs blijven ten minste aanwezig tot 1 uur en 15 minuten na landing van uw toestel. Mocht u onverhoopt (extra) vertraging oplopen na landing, verzoek wij u vriendelijk de centrale hiervan op de hoogte te brengen.

* Voorwaarden : Indien u 24 uur van te voren boekt dan bent u verzekerd van het laagste tarief. Bij een late boeking wordt er een toeslag berekend van gemiddeld €20,–. Tarieven gelden voor enkele reis en zijn op basis van 1 ophaal adres. Bij meerdere ophaaladressen kunt u een offerte opvragen via onderstaande link.
Taxi Bodegraven