FAQ

Is het genoemde tarief nou per taxi , per persoon, per enkele rit of voor een retour??

De prijs geldt voor een enkele taxirit met maximaal 4 passagiers.
Een retour kost dus twee keer de enkele ritprijs. Voor een taxibusje geschikt voor maximaal 8 passagiers geldt een ander tarief. Deze tarieven staan ook op de tabel vermeld.

Moet ik op de heenrit naar een luchthaven ook al afrekenen voor de terugrit?

Ja inderdaad. Retourritten naar een luchthaven, rekent u van te voren, bij de heenrit al af. Bij een enkel reis naar een luchthaven toe, rekent u van te voren af , middels overmaking,per pin/credit card of door contant te betalen aan de chauffeur. Bij alleen ophalen vanaf een luchthaven, moet het bedrag eerst worden overgemaakt naar ons bankrekeningnummer. Voor bedrijven kunnen we op rekening rijden.

Hoe lang van tevoren moet ik de taxi reserveren?

Wij adviseren u om de taxi ruim van tevoren te reserveren, het liefst zodra u weet op welke dag en hoe laat u op Luchthaven moet zijn. Reserveringen voor de voordelige airpor tservice dienen wel uiterlijk 24 uur voor vertrek gereserveerd te worden..

Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op de luchthaven?

U hoeft niet op de taxi te wachten. De taxi staat al klaar als u de bagage hal uit komt. Vergeet u niet, nadat u geland bent, uw mobiele telefoon (gsm) aan te zetten.

Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?

Volgens de wet mogen kinderen in de taxi los worden vervoerd. Wij voorzien niet in kinderzitjes zoals maxi cosi’s (voorbaby’s), maar u kunt natuurlijk altijd uw eigen kinderzitje meenemen. We nemen ze dan in bewaring voor de terugreis of geven het af aan de persoon, die door u is opgegeven.

Wat voor goederen kan ik meenemen vanuit het buitenland en wat is de wetgeving hiervan?

De regels en wetgeving hierover kunt u vinden op de site van de belastingdienst.

Luchthaven of de cruise terminal waar ik heen moet staat er niet bij. Brengen jullie ook naar luchthavens of cruise terminals die niet vermeld staat?

Uiteraard brengen wij naar elke Luchthaven of cruise terminal binnen Europa voor een vaste lage voordelige tarief. Mits u minimaal 24 uur van te voren uw taxi reserveert.

Kan ik meerdere adressen opgeven voor airport-service , schiphol-service of cruiseterminal-service? Wat zijn de kosten hiervan?

U kunt uiteraard meerdere adressen opgeven. Extra adressen kunt u bij het invullen van de reserveringsformulier in het vakje opmerkingen aangeven. Uiteraard kunt u dit ook via de mail of telefoon aan ons doorgeven. Voor de hoogte van de extra bijkomende kosten kunt u even met ons contact opnemen.

Easysoftonic