Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

  • Lokaal Bedrijf
  • Bedrijfsuitjes
  • Ruime Taxibussen
  • Tot 25 Personen per rit!
  • 24-7 Centrale
  • Scherpe tarieven

Groepsvervoer Alphen aan den Rijn

Groepsvervoer Alphen aan den Rijn: Wij staan wij paraat. Voor al uw groepsvervoer in Alphen aan den Rijn kunt u bij ons terecht. Heeft u een taxibus in Alphen aan den Rijn nodig? Neem contact op!

Gaat u met vrienden op stap? Of de wekelijkse voetbalwedstrijd? Ook in het festival seizoen komen wij zeer goed van pas! Aangenomen dat de Corona crisis nog even duurt, zullen de grotere evenementen nog even op zich laten wachten. Echter voor de kleinere gelegenheden staat ons team voor u klaar! Voor een Taxibusje naar de luchthaven kunt u ook bij ons terecht! Bekijk hier de voorwaarden en tarieven.

Wanneer je een taxibus in Alphen aan den Rijn zoekt. Bel dan! Gouda Taxi Service heeft meerdere taxibussen tot uw beschikking. Hiermee kunnen wij tot 25 personen in een keer vervoeren. Ook voor grotere groepen kunnen we een passende oplossing bedenken. Groepsvervoer Alphen aan den Rijn is inzetbaar vanaf 5 personen.

groepsvervoer alphen aan den rijn

Taxibussen naar iedere bestemming

Vanuit Alphen aan den Rijn rijden wij groepsvervoer naar ieder gewenste bestemming.  Een rit naar de Gelredome in Arnhem. Of misschien over de landsgrenzen? Ons is geen bestemming te ver!

In het bijzonder voor lange afstandsritten biedt een taxi een hoop voordelen. Ten eerste rijdt u rechtstreeks naar uw bestemming. Daarnaast heeft u zelf de regie over de rit. Bovendien is ons groepsvervoer wellicht goedkoper dan u denkt. Ondanks onze luxe wagenpark hanteren wij zeer schappelijke tarieven.

Ook voor een reguliere rit naar bijvoorbeeld Rotterdam Ahoy. U kunt gemakkelijk een tijd afspreken voor uw terugreis.

Wij zijn u graag van dienst in Alphen aan den Rijn en regio. Heeft u vragen over deze dienst? Neem contact op met de centrale!

Bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn?

Heeft u een personeelsfeestje in het verschiet? Moet iedereen nadien veilig thuisgebracht worden? Of een bedrijfsuitje. Wilt u bij wijzen van dank een ander leuk uitje maken? In meerdere gevallen kan Gouda Taxi Service u een grote zorg uit handen nemen. Vooral wanneer er alcohol in het spel is. Ten slotte gaat de veiligheid voor ons voor. Daarmee kunt u thuiskomen.

Intussen kunt u zich bezighouden met andere zaken. Want uw vervoer is tot in de puntjes geregeld.

Neem contact op met de centrale voor meer informatie!