Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

  • Lokaal Bedrijf
  • Bedrijfsuitjes
  • Ruime Taxibussen
  • Tot 25 Personen per rit!
  • 24-7 Centrale
  • Scherpe tarieven

Groepsvervoer Bodegraven. Touringcar of Taxibus!

Groepsvervoer in Bodegraven? Of een bedrijfsuitje? Wanneer u een taxibusje nodig heeft in Bodegraven. Zoek dan niet verder!

Gouda Taxi Service bedient u op uw wenken. Ondertussen helpen wij ook in Bodegraven steeds meer reizigers. Groepsvervoer in Bodegraven is hierin geen uitzondering. Wij bieden groepsvervoer aan voor groepen tussen de 5 en maar liefst 25 personen. Ook voor Leerlingenvervoer Bodegraven bent u bij ons aan het juiste adres.

Een avondje met vrienden naar café PUHA in Bodegraven? Of een familie uitje naar Scheveningen den Haag vanuit Bodegraven? Voor iedere gelegenheid bieden wij een gepast voorstel. Onze taxibusjes worden regelmatig gezien bij festivals of uitgaansgelegenheden. Echter zijn wij bruidsparen en hun familie, maar ook ouderen graag van dienst. Ook bedrijfsuitjes in Bodegraven doen bij ons geregeld de ronde. Heeft u een uitje op de planning staan? Neem contact op met de centrale.

groepsvervoer bodegraven

Taxibusje Bodegraven: Zo geregeld!

Voor zowel verre, als korte ritten in Bodegraven leent ons wagenpark zich uitstekend voor al uw groepsvervoer. Ook de samenstelling van uw groep maakt niet uit. Groepsvervoer op maat is wat u van ons kunt verwachten. Taxibusje tot 8 personen? Ook kunt u meerdere taxibussen inzetten. Ook bieden wij voor groepsvervoer naar de luchthaven mooie tarieven vanuit Bodegraven .

Uw chauffeur is tevens uw gastheer, zij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast zijn zij allen gecertificeerd maar ook zeer ervaren en betrokken in hun werk. Concluderend: zij verstaan hun vak als de beste en gaan zeer professioneel te werk. Een voorbeeld van hun betrokkenheid is het altijd houden aan tijdsafspraken!

Voor uw groepsvervoer in Bodegraven bent u bij Gouda Taxi Service aan het juiste adres. Wij verstaan ons vak en brengen u veilig op plaats van bestemming. Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u een vast tarief overleggen? Zo weet u van tevoren wat uw rit gaat kosten. Met de bedoeling om verassingen achteraf te voorkomen, zijn wij hier graag transparant over. Heeft u vragen over onze diensten? Neem contact op!

Risicogroep in verband met Corona? Taxi Bodegraven bellen!

Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

Groepsvervoer Bodegraven
Taxibusje Bodegraven