Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

  • Lokaal Bedrijf
  • Bedrijfsuitjes
  • Ruime Taxibussen
  • Tot 25 Personen per rit!
  • 24-7 Centrale
  • Scherpe tarieven

Groepsvervoer Krimpenerwaard: Uw Taxibus is zo geregeld.

Groepsvervoer in de Krimpenerwaard is 1 van onze specialiteiten. Of het nu leerlingenvervoer of een vriendenuitje betreft, bij ons bent u aan het juiste adres! Wij hebben altijd vervoer passend naar uw wensen.

Sinds het begin van onze start, merken wij een grote vraag op naar groepsvervoer in de Krimpenerwaard. Deze toename heeft er deels mee te maken dat er lokaal in de Krimpenerwaard maar weinig taxibedrijven te vinden zijn. Echter bieden wij onze diensten ook in de gehele Krimpenerwaard aan. In het bijzonder onze Airport taxi voor groepen. Maar ook ons leerlingenvervoer Krimpenerwaard bijvoorbeeld.

taxibusje krimpenerwaard

Groepsvervoer Krimpenerwaard: Luxe vloot, Ervaren Chauffeurs.

Natuurlijk kunt u uitgaan van uitstekende service. Aan de ene kant wordt u veilig vervoerd van A naar B. Aan de andere kant is uw chauffeur stipt op tijd! Maar ook een ruime luxe bus alle comfort en gemak. Ten slotte hebben wij u hoog in het vaandel staan.

Te danken aan ons groot aantal taxibussen, bieden wij altijd vervoer op maat. Voor uw taxibus in de Krimpenerwaard bent u bij ons aan het juiste adres. Graag nemen wij uw wensen door. Behalve een luxe ruime bus, kunt u rekenen op een ervaren chauffeur. Tot slot moet het leiden tot een comfortabele, veilige rit. Wij nemen uw groepsvervoer in de Krimpenerwaard graag uit handen. Een voorbeeld van onze goede service: Bij Airportservice Krimpenerwaard, blijft uw chauffeur ten alle tijden wachten! Lees hier onze voorwaarden.

Taxibus Krimpenerwaard: 24-7 Service

Op stap met vrienden? Familie-uitje naar het strand? Of het wekelijkse voetbal? Uiteraard halen wij u ook weer op. Wat niet geheel onbelangrijk is: uw chauffeur is stipt op tijd aanwezig. Mocht u onverhoopt vertraagd zijn, geen probleem. Geef dat aan bij de centrale. Ook voor bedrijfsuitjes worden wij geregeld ingezet. Met de bedoeling iedereen veilig thuis af te zetten, wordt onze service ingezet.

Heeft u ook iets gepland staan? Kunt u geen BOB vinden? Wij bieden hoogwaardige service. Desondanks, zult u verstelt staan van de scherpe tarieven die wij hanteren. Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Risicogroep in verband met Corona? Taxi Krimpenerwaard bellen!

Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

Groepsvervoer Krimpenerwaard
Taxibusjes Krimpenerwaard