Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

  • Lokaal Bedrijf
  • Bedrijfsuitjes
  • Ruime Taxibussen
  • Tot 25 Personen per rit!
  • 24-7 Centrale
  • Scherpe tarieven

Groepsvervoer Reeuwijk: Uw rit goed geregeld bij Gouda Taxi Service

Groepsvervoer Reeuwijk: Voor ons meer dan bekend terrein. Gouda Taxi service biedt zowat alle vormen van Groepsvervoer in Reeuwijk. Ook in Reeuwijk rijden wij leerlingen van- en naar school, of dagbesteding. Ons leerlingenvervoer in Reeuwijk is daarbij top geregeld. Maar ook voor groepsvervoer naar verschillende luchthavens vanuit Reeuwijk bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk daarvoor hier onze vaste, lage tarieven.

Kortom, het maakt niet uit welke vorm van groepsvervoer u nodig heeft. Bij Gouda Taxi Service wordt altijd service op maat gegeven.

taxibusje reeuwijk

Taxibusje Reeuwijk: Nette, Representatieve Chauffeurs

Onze ervaren chauffeurs verstaan hun vak en gaan professioneel te werk. Uitgaan kunt u, van hun kennis en kunde op de weg. Maar ook op sociaal vlak gaat het ze goed af. In veel gevallen spreekt uw chauffeur behalve Nederlands, ook Engels, Frans of Duits. Ook zijn zij altijd goed gekleed.

Met de bedoeling extra veiligheid aan boord te creëren, hebben onze chauffeurs niet alleen een taxipas. Maar ook een EHBO-certificering op zak. Ten slotte geven wij uw veiligheid voorrang. Maak kennis met ons taxivervoer en neem contact op met de centrale.

Bedrijfs- of familie-uitje?

Een ritje naar de Reeuwijkse Plassen? Of met vrienden naar Amstel Live? Ook voor de nachtelijke ritten kunt u terecht bij Gouda Taxi Service. Onze taxicentrale is 24 uur per dag, 7 dagen per week open. Daarmee is geen tijdstip ons te gek.

Wilt u een prijsafspraak maken voor uw Taxibusje in Reeuwijk? Wij zijn zeer transparant in de kosten. U voorkomt hiermee verassingen achteraf. Bovendien hanteren wij zeer schappelijke tarieven voor onze diensten. Heeft u een vraag? Neem contact op!

Groepsvervoer Reeuwijk
Taxibusje reeuwijk