Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

  • Lokaal Bedrijf
  • Bedrijfsuitjes
  • Ruime Taxibussen
  • Tot 25 Personen per rit!
  • 24-7 Centrale
  • Scherpe tarieven

Groepsvervoer Schoonhoven: Uitstekende service

Voor uw Groepsvervoer Schoonhoven, zoekt u niet verder. Bij Gouda Taxi Service verzorgen wij al uw Groepsvervoer met alle plezier. Ook in Schoonhoven zijn onze taxibussen geregeld te zien.

Een voorbeeld van een veel afgenomen dienst is onze Airportservice. Of het nu naar Rotterdam Airrport betreft, of Schiphol Airport. Uiteraard ook inzetbaar voor groepen uit Schoonhoven. Maar ook het leerlingenvervoer in Schoonhoven mag niet ontbreken. Al met al geldt voor al onze taxidiensten de hoogste kwaliteit.

taxibusje schoonhoven

Taxibusje Schoonhoven: Gouda Taxi Service biedt méér dan de rit alleen.

Ten danken aan onder anderen onze chauffeurs, Bieden wij een zeer hoogwaardige service. Zij zijn zeer betrokken in hun werkzaamheden en treden tevens op als uw gastheer. Ook voor het groepsvervoer in Schoonhoven mag een luxe wagenpark niet ontbreken. Het wagenpark dat wij rijden, bestaat enkel uit Mercedes voertuigen. Enerzijds door de mate van comfort. Anderzijds uit veiligheidsoverwegingen. Daarbij is uw chauffeur een rots op de weg.

Tot slot bieden wij graag transparantie in een tweetal zaken. Aan de ene kant zijn dat de tarieven, die zijn bij ons geregeld vast én laag! Zo weet u van tevoren wat de rit gaat kosten. Aan de andere kant zijn wij heel stipt in onze tijdafspraken. Kortom: Voor Groepsvervoer Schoonhoven bent u bij Gouda Taxi Service aan het juiste adres.

Uw Groepsvervoer van en naar Schoonhoven

Met vrienden op stap naar de Domstad vanuit Schoonhoven? Of een familie-uitje naar Scheveningen Boulevard? Bij groepen groter dan 8 personen, zetten wij meerdere taxibussen in. Het is allemaal mogelijk bij Gouda Taxi Service. Heeft u een vraag? Wilt u een vast tarief overleggen voor uw rit? Neem contact op met de centrale!

Groepsvervoer Schoonhoven
Uw Taxibus in Schoonhoven