Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

  • Lokaal Bedrijf
  • Bedrijfsuitjes
  • Ruime Taxibussen
  • Tot 25 Personen per rit!
  • 24-7 Centrale
  • Scherpe tarieven

Groepsvervoer Waddinxveen: Altijd goed geregeld!

Groepsvervoer Waddinxveen: U bent bij ons aan het juiste adres! Heeft u een feestje in het vooruitzicht? Of misschien een festivalbezoek met vrienden? Met de huidige Corona maatregelen zal het vast nog even duren. Maar als het eenmaal zover is, kunt u terecht bij Gouda Taxi Service. Echter, ons groepsvervoer is ook in Waddinxveen breed inzetbaar. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld het Leerlingenvervoer van meerdere BSO’s in Waddinxveen. Ook komen wij geregeld bij een aantal dagbestedingen in Waddinxveen. Wellicht onze populairste dienst, de Airportservice Waddinxveen, scoort ook enorm goed. Uiteraard ook inzetbaar voor groepen.

Al met al doet u zichzelf goed met een taxi van Gouda Taxi Service, want wij bieden méér dan een Taxi alleen. Neem contact op met de centrale als u vragen heeft.

taxibusje waddinxveen

Taxibusje in Waddinxveen

Groepsvervoer in Waddinxveen is één van onze specialiteiten. Service en kwaliteit staan bij ons altijd voorop. Dat geldt zowel voor ons wagenpark als onze chauffeurs. Maar een vriendelijke centralist hoort ook daarbij.

Niet alleen wordt u opgehaald in een mooie luxe Taxibus. Maar ook zorgen wij altijd voor een representatieve, nette chauffeur tot uw beschikking. Al samenvattend wordt u in alle comfort en veiligheid naar uw bestemming gebracht. Wordt het toch een familie-uitje? Ook aan kinderstoeltjes hebben wij gedacht! Bovendien zijn wij zeer transparant in onze taxi tarieven. Hiermee is het groepsvervoer Waddinxveen bij Gouda Taxi Service top geregeld.

Bedrijfsuitjes van- en naar Waddinxveen

Een Bedrijfs-uitje voor uw personeel? Gaat het niet in één auto? Bovendien: Moeite met het vinden van een BOB? Ook hiervoor verlenen wij uitstekende service. Wij zorgen voor een taxi die op tijd is én waar iedereen in past. Bent u met groter gezelschap? Wij bieden graag vervoer op maat. Neem contact op.

Groepsvervoer Waddinxveen
Uw taxibusje in Waddinxveen!