Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

Leerlingenvervoer Gouda: Altijd Goed Geregeld

Een rit naar de dagbesteding? Of georganiseerd groepsvervoer naar school? Leerlingenvervoer Gouda is een vaak verleende dienst door Gouda Taxi Service. Dit gaat gepaard met zorgvuldige planning en uitvoering daarvan. Naast een goede communicatie tussen ouders/verzorgers geldt dit ook voor de onderwijsinstellingen. Ook voor uw PGB en WMO vervoer in Gouda bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over uw vervoerscontract? Neem contact op. Onze centralist helpt u graag.

Bij Gouda Taxi Service staat Veiligheid en Regelmaat voor de scholieren centraal. Wij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Dit valt terug te zien aan bijvoorbeeld onze uitstekende chauffeurs. Zij zijn zeer ervaren en bovendien zeer betrokken in hun werk. Naast het verzorgen van uw rit, kunt u rekenen op van deur- tot deur service. In tegenstelling tot wat wij vaker te horen krijgen, rijden onze chauffeurs doorgaans een vaste route. Dat betekent: zelden een nieuw gezicht. Dit werkt goed mee in de betrouwbaarheid van onze service. Daarnaast, kunt u uitgaan van een taxi op tijd! Heeft u een vraag? Ook onze klantenservice staat u graag te woord.

Veilig Leerlingenvervoer Gouda

Terwijl ervaren planners en oplettende chauffeurs van cruciaal belang zijn. Speelt een jong wagenpark ook een grote rol in de veiligheid. Wij houden ons wagenpark goed in de gaten en zorgen voor uitstekende voertuigen tot uw beschikking. Op dagelijkse basis vervoeren wij scholieren van- en naar onderwijsinstellingen. Zij kunnen rekenen op de beste service. In het specifiek in het speciaal onderwijs, zij kunnen uitgaan van de gewenste aandacht. Inmiddels zijn onze chauffeurs heer en meester in hun werkzaamheden. Ook bij vragen kunt u altijd terecht.

Voor groepen boven de 4 scholieren zetten wij taxibusjes in. Ook worden er sedans ingezet voor het leerlingenvervoer in Bodegraven. Doorgaans betreffen het schone, jonge voertuigen. Wij houden de staat zeer goed bij. Sinds April 2020 hebben wij in al onze taxi’s een scheidingsplaat gemonteerd. Dit in verband de huidige maatregelen tegen het Corona virus. Ten slotte staat de veiligheid centraal. Met betrekking tot het Covid-19 virus hebben wij voor al onze diensten ook maatregelen aangekondigd. Met als doel het virus waar mogelijk in te perken, hopen wij zo onze bijdrage te kunnen leveren. Ondanks de moeilijkheid ervan. Heeft u een vraag over ons zorgvervoer in Bodegraven? Heeft u andere vragen? Neem contact met ons op.

LAAT UW VAKANTIE ZORGELOOS BEGINNEN, RESERVEER ALVAST EEN TAXI

Was u op zoek naar een andere taxidienst in Gouda?

Easysoftonic