Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

  • Lokaal Taxibedrijf
  • Vervoer Op Maat
  • Betrokken Chauffeurs
  • Veilig Vervoer
  • Betrouwbare Service

Leerlingenvervoer in de Krimpenerwaard: Goed Geregeld

Het Leerlingenvervoer in de Krimpenerwaard is van ongekende klasse. Ook in de gemeente Krimpenerwaard vervoeren wij leerlingen van- en naar onderwijsinstellingen. Dagbestedingen en speciale scholen vallen ook hieronder. In de meeste gevallen rijden onze chauffeurs een vaste, dagelijkse route. Dit betekent dat er zelden een nieuw gezicht voor de deur verschijnt. Met betrekking tot betrouwbaarheid en structuur, een juiste keuze.

Naast het leerlingenvervoer, houden wij ons ook bezig met PGB Vervoer, en Zorgvervoer in de Krimpenerwaard. Ons meest populaire vorm van groepsvervoer vanuit de Krimpenerwaard is wellicht wel de Airport taxi. Hiermee rijdt u voor de laagste tarieven mee naar elk gewenst luchthaven. Het maakt voor ons niets uit, u krijgt de beste service. Heeft u een vraag over onze overige diensten? Neem contact op.

Schoolvervoer Krimpenerwaard: Veilig Vervoer, Betrokken Chauffeurs

Jonge, comfortabele voertuigen. Wij houden ons wagenpark scherp bij. In het specifiek voor ons Leerlingen- en Zorgvervoer in de Krimpenerwaard. Dit met de bedoeling de mate van veiligheid beter te kunnen garanderen. Echter, de werkelijk cruciale factor met betrekking tot de veiligheid: De Chauffeur. Zij zijn zeer betrokken in hun werkzaamheden en bieden service meer dan de rit alleen. Behoefte aan deur- tot deur begeleiding? Geen probleem? Iemand slecht ter been? Ook daar denkt de chauffeur met u mee.

Omdat onze chauffeurs jarenlang ervaring hebben helpt dat ook mee aan het veiligheidsgevoel onderweg. Enerzijds kennen zij de routes op hun duimpje. Anderzijds kunnen zij het verkeer zeer goed inschatten op deze routes. Mede hierdoor dragen zij bij aan de veiligheid, maar ook aan de efficiƫntie van ons leerlingenvervoer. Kortom: Voor goed geregeld Leerlingenvervoer in de Krimpenerwaard bent u bij Gouda Taxi Service aan het juiste adres. Ons team staat voor u klaar.

Leerlingenvervoer Krimpenerwaard: Zekerheid en Regelmaat

Onze doorlopende planning wordt zeer goed bijgehouden. Grotendeels hebben wij dit te danken aan onze planners. Het resultaat staat voor ons tevens centraal: Zekerheid en Regelmaat. Wij doen er alles aan om dit te waarborgen en dat gaat ons goed af.

Aan de ene kant bieden wij ten alle tijden zekerheid van de rit. Hiervoor hebben wij altijd een extra chauffeur beschikbaar. Dat geldt ook voor reservevoertuigen. Aan de andere kant speelt ook regelmaat een grote rol in ons Leerlingenvervoer in de Krimpenerwaard. Om dit te waarborgen, zetten wij doorgaans dezelfde chauffeurs in. Een bekend gezicht voelt immers vertrouwd. Ook voor de chauffeur werkt dit prettiger.

Heeft u een vraag? Wellicht heeft u hulp nodig bij het invullen van het vervoerscontract? Natuurlijk helpen we u graag. Ons Team staat voor u klaar!

Leerlingenvervoer Krimpenerwaard
Schoolvervoer Krimpenerwaard