Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

  • Lokaal Taxibedrijf
  • Vervoer op Maat
  • Betrokken Chauffeurs
  • Veilig Vervoer
  • Betrouwbare Service

Leerlingenvervoer Reeuwijk: Zekerheid en Regelmaat

Leerlingenvervoer Reeuwijk: Ook in Reeuwijk verzorgt Gouda Taxi Service voor meerdere onderwijsinstellingen het Leerlingenvervoer. Wij bieden uitsluitend hoogwaardige service en dat is op te merken. Aan de ene kant door middel van uitstekende planningen. Aan de andere kant houden wij ook goede communicatie.

Schoolvervoer Reeuwijk: Veilig Vervoer, Betrokken Chauffeurs

Voor het Leerlingenvervoer in Reeuwijk biedt Gouda Taxi Service meer dan alleen een taxirit. Ons team van chauffeurs gaat hier ver in. Bestaat er behoefte voor deur- tot deurbegeleiding? Vanzelfsprekend helpt uw chauffeur u graag. Hiernaast is uw chauffeur niet alleen een specialist op de weg. Ook op sociaal vlak verstaan zij hun vak. Immers bieden wij service op maat. Dat betekent dat ieder een individuele behandeling kan verwachten. Bovendien biedt een jong wagenpark ook een gevoel van veiligheid. Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar!

Leerlingenvervoer Reeuwijk: Altijd Op Tijd!

Niet geheel onbelangrijk: Onze planners en chauffeurs doen er alles aan om u op tijd op uw bestemming te krijgen. U kunt rekenen op onze kennis en kunde. Wij hebben u als reiziger hoog in het vaandel staan.

Behalve het leerlingenvervoer in Reeuwijk, verzorgt Gouda Taxi Service bijvoorbeeld ook het Zorgvervoer Reeuwijk. Ook de Airport service wordt zeer vaak geboekt vanuit Reeuwijk. Met deze service reist u voor zeer lage tarieven mee naar bijvoorbeeld Schiphol. Uiteraard ook voor groepen. Ook voor regulier taxivervoer in Reeuwijk bent u bij ons aan het juiste adres. Nog niet overtuigd? Lees onze reviews op Google! Hier komen onafhankelijke reizigers aan het woord over onze diensten.

Heeft u een vraag over onze diensten? Onze centrale staat u graag te woord.

Op zoek naar een andere Taxidienst in Reeuwijk?

Leerlingenvervoer Reeuwijk
Schoolvervoer Reeuwijkj