Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

  • Lokaal Taxibedrijf
  • Betrouwbare Service
  • Vervoer Op Maat
  • Betrokken Chauffeurs
  • Altijd Op Tijd
  • Veilig Vervoer

PGB-Taxi Waddinxveen: Een Betrouwbare Service

PGB taxi Waddinxveen: In een aantal gevallen is het mogelijk om uw vervoerskosten te financieren door middel van een PGB. PGB staat voor Persoon Gebonden Budget en is ge├»ntroduceerd om cli├źnten meer vrijheid te geven met zorguitgaven. Het financieren van uw rit is uitsluitend mogelijk met een PGB uit de WLZ; Wet Langdurige Zorg, WMO; Wet Maatschappelijke Ondersteuning of uit de Jeugdwet.

Wij verzorgen ook uw PGB Taxi in Waddinxveen. Met uiterste zorgvuldigheid, brengen wij u van- en naar uw bestemming. Kortom: Een zeer betrouwbare service. Was u op zoek naar Zorgvervoer in Waddinxveen? Ook daarvoor kunt u ons inschakelen.

Uw PGB Vervoer in Waddinxveen Goed Geregeld

Gouda Taxi Service heeft meer dan tien jaar ervaring in de branche. Wij hebben ruime ervaring met het uitvoeren van PGB Vervoer in Waddinxveen. Uw chauffeur gaat hierin ver: Zij doen er alles aan uw rit comfortabel te laten verlopen. Voor ons PGB Vervoer worden enkel zeer ervaren en kundige chauffeurs ingezet. Daarmee bent u verzekerd van een veilige rit. Ook kunt u rekenen op een jong en comfortabel wagenpark. Resumerend in een zeer comfortabele rit. Ten slotte hebben wij u als reiziger, hoog in het vaandel staan.

Bestel via onderstaand formulier uw PGB Taxi Waddinxveen. Wij verzorgen daarnaast onder anderen bijvoorbeeld ook uw Airport Taxi. Indien u vragen heeft, staan we voor u klaar.

Risicogroep in verband met Corona? Taxi Waddinxveen Bellen!

Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.