Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

Direct Taxi Gouda reserveren via whatsapp?

Rolstoeltaxi Gouda

Rolstoeltaxi Gouda nodig? Bij Gouda Taxi Service zit u goed. Tenminste, wanneer het u om kwalitatief taxivervoer gaat. Overal in de stad zijn wij te vinden, van Gouda Centraal Station tot station Goverwelle. Recentelijk hebben ook wij ons in de Kaasstad gevestigd. Om precies te zijn op de Ambachtsraat in Gouda. Hiermee is onze aanrijtijd binnen Gouda minimaal geworden. Van het Best Western Hotel, tot het Campenille hotel, Wij zijn er in een ogenblik. Uw taxivervoer is bij ons tot in de puntjes verzorgd.

Ondertussen hebben wij ons gespecialiseerd in verschillende soorten taxidiensten. Van Zakelijk Vervoer tot PGB Vervoer in Gouda. Ook staan wij bekend om onze uitstekende airportservice. Voor wat voor taxidienst ook, bij Taxi Gouda bent u bij de juiste partij.

Rolstoelvervoer Gouda: Altijd de beste service!

Taxi Gouda biedt gegarandeerd de beste service. Niet alleen door middel van ervaren en kundige chauffeurs. Ook rijden wij uitsluitend Mercedes voertuigen. Optimaal comfort is hiermee ons doel. Echter gaan onze diensten verder dan de taxirit of een luxe voertuig alleen. Gouda Taxi Service gaat tot het uiterste. Wat dacht u van een taxi op tijd? Scherpe tarieven? Altijd Pinnen? Bij ons hoeft u er niet om te vragen. Bovendien maken wij altijd vaste prijsafspraken, waardoor u vooraf weet wat de rit zal kosten. Hiermee voorkomen we verassingen achteraf. In tegenstelling tot wat wij horen, houdt taxicentrale Gouda altijd woord met betrekking tot de prijs.

Voor het rolstoelvervoer rijden wij een speciaal geprepareerde FITBus (Flex-i-Trans) Dit systeem voldoet aan de strengste Europese eisen aangaande rolstoelvervoer. Hiermee bent u gegarandeerd van een veilige rit.

Ook voor regulier Zorgvervoer Gouda bent u bij ons aan het juiste adres. Ook te bestellen in de nachtelijke uurtjes. Heeft u vragen? Ons team staat voor u klaar.

Risicogroep in verband met Corona? Taxi Gouda Bellen!

Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

LAAT UW VAKANTIE ZORGELOOS BEGINNEN, RESERVEER ALVAST EEN TAXI

Easysoftonic