Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

 • Lokaal Bedrijf
 • 24-7 Service
 • Mercedes-vloot
 • Ervaren Chauffeurs
 • Betrouwbare Service
Budget

Gouda-Schiphol

55Per Enkele Reis
 • Gouda - Schiphol
 • Max 4 Personen
 • 4 Koffers + 4 Handbagage Inbegrepen
 • Tarief Per Taxi, Per Enkele Reis
 • 24 Uur Vantevoren Reserveren
Taxibus

Gouda-Schiphol

75Per Enkele Reis
 • Gouda - Schiphol
 • Max 8 Personen
 • 8 Koffers + 8 Handbagage Inbegrepen
 • Tarief Per Taxi, Per Enkele Reis
 • 24 Uur Vantevoren Reserveren
Luxe

Gouda-Schiphol

75Per Enkele Reis
 • Gouda - Schiphol
 • Wagen Uit Het Hogere Segment
 • Max 3 Personen
 • 4 Koffers + 4 Handbagage Inbegrepen
 • Tarief Per Taxi, Per Enkele Reis
 • 24 Uur Vantevoren Reserveren

Gouda Taxi Service, de beste Schiphol taxi uit Gouda en omstreken

Schiphol taxi Gouda? Maak kennis met Gouda Taxi Service, Het taxibedrijf van Gouda en omgeving waar service en kwaliteit voorop staan. Wij staan voor de beste service, vriendelijke chauffeurs en stiptheid. Wij rijden vanuit Gouda en omstreken binnen ongeveer 45 minuten naar Schiphol Airport.

Gouda Taxi service verzorgt uw reis van begin tot eind. Daardoor kunt u met een gerust hart de deur uit.

Schiphol taxi gouda is 24-7 inplanbaar en bereikbaar. Mocht u last minute naar Schiphol Airport willen reizen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Feestdagen? Nachtritten? Voor ons geen enkel probleem, ook hoeft u niet bang te zijn voor weekend of nachttoeslagen. Wij rijden ook op de routes: Rotterdam Airport, Eindhoven Airport, Brussel Airport en Dusseldorf Airport.

‘’ Wist u dat Schiphol Airport gemiddeld zo’n 220.000 bezoekers per dag heeft? Over 2018 heeft Schiphol Airport 71 miljoen reizigers bij kunnen schrijven. ‘’

Schiphol taxi Gouda

Gouda Taxi Service zorgt ervoor u en uw eventuele gezelschap zo comfortabel mogelijk op het drukke Schiphol Airport krijgen, wij beschikken over de meest luxe en comfortabele auto’s. Dit betekent niet dat u dan ook de hoofdprijs moet betalen, vanaf Gouda rijden wij al voor het lage tarief van € 55 naar de luchthaven Schiphol. Onze auto’s beschikken over voldoende ruimte voor uw bagage en kinderstoelen zijn eventueel beschikbaar.

Uiteraard rijden wij ook vanuit de plaatsen Reeuwijk, Bodegraven en omstreken.
Wellicht bent u nog in overweging of u al dan niet met eigen vervoer gaat, of eventueel met het openbaar vervoer? Bij deze een klein rekenvoorbeeld van de kosten met het openbaar vervoer;

Op basis van vier personen vanaf Gouda station naar Schiphol Airport, enkele reis
– Een treinkaartje kost € 12,10 x vier = € 48,40

U moet nog naar Gouda station op eigen vervoer en daarbij rijden de treinen helaas niet 24h per dag. Wat betekent dat u bent gebonden aan bepaalde tijden en ook moet u uw bagage meesleuren. Al met al bent u met een taxi goedkoper uit en wordt u netjes op uw adres opgehaald en voor de deur bij Schiphol afgezet. Hetzelfde geldt uiteraard voor ophalen. Wij houden uw vluchtgegevens in de gaten en staan op tijd op u te wachten.

Wellicht denkt u aan valet parking op Schiphol Airport?

Deze mogelijkheid hebben wij natuurlijk ook onder de loep genomen. Voor gemiddeld 14 dagen parkeren tijdens uw vakantie betaalt u ongeveer € 125,- en dit is exclusief brandstof van en naar Schiphol Airport, deze kosten komen er dan uiteraard nog bij. En vaak staat u ergens achterin geparkeerd en moet u toch nog met een pendelbusje of lopend naar de vertrekhallen. Met de taxi ervaart u toch een stukje comfort en gemak, en dat vanuit Gouda al voor € 55 per enkele reis.

schiphol-taxi-gouda

“ Wist u dat Schiphol de oudste luchthaven is die nog op dezelfde plaats ligt waar het eerste vliegtuig ooit landde? “

Wist u dat Schiphol op de bodem van het voormalige Haarlemmermeer ligt?

Net als vele andere meren en plassen in Nederland werd ook het Haarlemmermeer drooggelegd. In 1852 veranderde dit meer in land. Schiphol ligt dus eigenlijk op de bodem van het vroegere Haarlemmermeer, ruim vier meter onder zeespiegelniveau. Ondanks alle uitbreidingen hebben wij onze oorspronkelijke plek nooit verlaten. Schiphol is daarmee niet alleen een van de laagstgelegen vliegvelden van de wereld, maar ook de oudste internationale luchthaven op dezelfde plaats.

Zakelijk naar Schiphol?

Heeft u klanten en of werknemers welke naar Schiphol Airport moeten reizen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen probleemloos de zakelijke Schiphol Airport diensten. Wij zorgen ervoor dat de rit zo comfortabel mogelijk verloopt, met de juiste discretie en dienstverlening.
Heeft u klanten welke opgehaald moeten worden vanaf Schiphol Airport, dan bieden wij de mogelijkheid om deze bij de Gate op te halen, zodat wij uw klanten direct kunnen begeleiden naar de auto. Door onze meertalige en goed Engels sprekende chauffeurs is communiceren geen enkel probleem.

Voor zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid (na aanmelding) om onze digitale agenda te raadplegen, daarin kunt u zonder tussenkomst van de centrale direct uw ritten inplannen. U ontvangt direct een bevestiging met daarin de bestelde dienst. Uiteraard kan dit ook 24h per dag telefonisch of per mail.

Deze zakelijke ritten kunnen ook op rekening worden gereden, u krijgt dan achteraf een factuur.