Gouda Taxi Service: úw Schiphol taxi in Gouda en regio naar alle airports binnen de EU vanaf €39,50!

Met vakantie? Of op zakenreis? Ongunstig vertrek- of aankomsttijd? ”Goedkoop parkeren” op Schiphol is minder voordelig dan gedacht?

Geen zorgen en maak kennis met de Schiphol taxi service van GTS taxi: comfortabele rit, een taxi voor uzelf en direct afgezet op Schiphol zonder tussenstops.

Bent u met grote gezelschap, of heeft u overmatig/teveel bagage? Reserveer dan een taxibusje (taxivervoer tot 8 personen).

Met de airport taxi van Gouda Taxi Service bent u verzekerd van de beste airportservice van Gouda en eist u voor scherpe taxitarieven naar alle nationale en internationale airports. Bijvoorbeeld taxi Gouda – Schiphol airport of Rotterdam The Hague – Bodegraven.

Ongunstige tijden bestaan voor ons niet! Maak 24/7 gebruik van deze taxi service. Bij terugkomst wederom geen zorgen! Wij houden uw vlucht nauwlettend in de gaten en zorgen er altijd voor dat uw chauffeur stipt op tijd voor u klaar staat. *

* Voorwaarden : Indien u 24 uur van te voren boekt dan bent u verzekerd van het laagste tarief. Bij een late boeking wordt er een toeslag berekend. Tarieven gelden voor enkele reis en zijn op basis van 1 ophaal adres, bij meerdere adressen kunt u een offerte opvragen.