Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

  • Lokaal Taxibedrijf
  • 24-7 Centrale
  • Bagage Altijd Mee
  • Mercedes Vloot
  • Betrouwbare Service
  • Taxibusjes & Sedans
  • Altijd Vaste Tarieven

Taxi Alphen aan den Rijn Schiphol

Schiphol taxi vanuit Alphen aan den Rijn? Zoekt u niet verder! Voor ons een dagelijks afgelegd traject. Wij komen zeer geregeld op Schiphol Airport met onze taxi’s. Een rit naar Schiphol duurt gemiddeld 20 minuten vanuit Alphen aan den Rijn. Zoals vertrouwd, rijden wij steevast over de N207. Taxi Alphen aan den Rijn Schiphol is een route die wij meerdere keren per dag afleggen

Ondanks de betrekkelijk korte rit, mag het u aan comfort uiteraard niet ontbreken. Daarom rijden wij altijd Mercedes voertuigen. Hiermee kunnen we het comfort maar ook de veiligheid beter waarborgen. Bovendien zijn het zeer elegante voertuigen om te zien.

taxi-alphen-aan-den-rijn-schiphol

Taxibusje Alphen aan den Rijn Schiphol. Uw bagage gegarandeerd mee!

Ook voor groepen biedt taxi Alphen aan den Rijn Schiphol oplossing. Onze ruime taxibussen garanderen dat al uw bagage meegaat! Ook voor uw Taxi voor vier personen trachtten wij al uw bagage mee te krijgen. Mede hierdoor is een deel van ons wagenpark in Estate formaat. Maar liefst vier koffers én handbagage!

Voor bijna alle trajecten is onze Airportservice voordeliger reizen dan met de trein. Om van het comfort niet te spreken! Dus voor uw Taxi Alphen aan den Rijn Schiphol, zit u bij ons goed! Ook voor andere luchthavens. Bijvoorbeeld vanuit Alphen aan den Rijn naar Rotterdam Airport, of Eindhoven Airport.

Goedkoper dan Parkeren op Schiphol

Goedkoop Parkeren op Schiphol is al lang niet meer goedkoop te noemen. Taxi Alphen aan den Rijn Schiphol is goedkoper, maar ook comfortabeler. Daarnaast begint uw reis vanaf de voordeur, immers hoeft u niet zelf te rijden. Reserveer nu uw Taxi Alphen aan den Rijn Schiphol voor een vast, laag tarief via 0182 35 81 27!

Kwetsbare groep in verband met Corona? Taxi Alphen aan den Rijn Bellen!

Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

taxi-alphen-aan-den-rijn-schiphol