Taxi in Bodegraven en omgeving met verschillende soorten taxi-diensten

Gouda Taxi Service biedt ook taxidiensten aan in Bodegraven, helaas kent Bodegraven geen eigen taxibedrijf en zijn wij u daarom graag van dienst. Wij hebben de mogelijkheid om altijd en snel in Bodegraven te kunnen zijn.

Wij bieden verschillende soorten taxi-diensten aan, hierbij kunt u denken aan Luchthavenvervoer van en naar Schiphol, Rotterdam Airport of elke andere luchthaven in Nederland, België en zelfs Duitsland. Maar ook regulieren taxi, leerlingenvervoer, taxibusjes en uiteraard zakelijk taxivervoer van en naar Bodegraven.

Bodegraven, centraal gelegen midden in het Groene Hart van Nederland

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk ligt centraal gelegen, en je bent zo in één van de grote steden welke rondom Bodegraven-Reeuwijk liggen. Helaas kennen Bodegraven & Reeuwijk geen eigen Taxibedrijf, wat betekent dat je afhankelijk bent van bijvoorbeeld de taxibedrijven vanuit Gouda. Waarin wij ons graag onderscheiden is de korte wachttijd, wij zorgen er voor dat er snel een chauffeur ter plaatsen kan zijn in Bodegraven.

‘Gouda Taxi Service, Uw taxibedrijf in Bodegraven en omgeving’

Vanuit Bodegraven comfortabel en goedkoop naar Schiphol?

Gouda Taxi service biedt verschillende soort luchthavenvervoer vanuit Bodegraven aan, wij rijden van en naar :
Schiphol taxi Gouda Airport
• Rotterdam Airport
• Eindhoven Airport

Maar ook geregeld naar en van de luchthavens in België en Duitsland.
Een enkele reis vanuit Bodegraven naar bijvoorbeeld Schiphol Airport kan al vanaf €49,50. U wordt dan vanaf één ophaaladres opgehaald en naar Schiphol Airport gebracht. Vaak voordeliger dan met de trein óf met eigen vervoer parkeren op Schiphol Airport.

Bent u met een groter gezelschap? Dan bieden wij onze busjes aan, deze kunnen worden ingezet tot maximaal acht personen. Vanuit Bodegraven naar Schiphol Airport betaalt u dan per busje, per enkele reis slechts €69,50. U bent vaak voordeliger uit dan u denkt!
Voor de prijzen van de overige luchthavens vragen wij u contact met ons op te nemen.

Zakelijk taxivervoer van en naar Bodegraven

Met ons zakelijk en representatief wagenpark bieden wij verschillende soorten zakelijk taxivervoer aan van en naar Bodegraven.

Als bedrijf of ondernemer begrijpen wij dat u het vervoer voor klanten en werknemers goed geregeld wilt hebben. Bij Gouda Taxi Service kiest u voor kwaliteit, discretie en de beste service. Wij hebben inmiddels meer dan tien jaar ervaring met zowel nationale als internationale bedrijven. Onze chauffeurs spreken vloeiend Engels. Wij hechten veel waarde aan het achterlaten van een professionele indruk, uw klant mag dat dan bij ons ook ervaren.

Wij bieden de mogelijkheid om online, zonder tussenkomst van de centrale gebruik te maken van onze online agenda tool. U maakt simpel een account aan, en reserveert in de agenda 24h, 7 dagen per week uw gewenste taxi-rit. Ook bieden wij verschillende soorten betaalmogelijkheden, u kunt bij ons per PIN, Creditcard, contant of op rekening betalen.

Snel en makkelijk online boeken of rekening rijden

Is uw werknemer (tijdelijk) minder mobiel?
Gouda Taxi Service biedt de mogelijkheid om uw (tijdelijk) minder mobiele werknemer van en naar kantoor te laten brengen. Zo ervaart u geen verminderde arbeidscapaciteit. Wij zorgen ervoor dat wij uw werknemer ophalen en wegbrengen tegen vaste voordelige tarieven.

Bedrijfsuitjes?

Heeft u een bedrijfsuitje, of een taxibusje nodig voor uw werknemers dan hebben wij passend vervoer. Onze taxibusjes hebben de mogelijkheid om tot acht personen vervoerd te worden.

Gouda Taxi Service biedt voor elke aanvraag een passende oplossing, wij staan voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid, uiteraard niet alleen in Gouda maar ook in Bodegraven.

Voor meer informatie kunt u ons 24h bereiken
0657157870

Taxi Bodegraven