Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

Direct Taxi Reeuwijk reserveren via whatsapp?

Taxi Reeuwijk

Taxi Reeuwijk nodig? Bij Gouda Taxi Service bent u aan het juiste adres. Ondertussen komen onze taxi’s meerdere keren per dag in Reeuwijk. Van ‘t Wapen van Reeuwijk, tot de Reeuwijkse Plassen. Maar ook voor lange afstanden. Van Zakelijk vervoer tot Airportservice: Wij hebben alles in huis. Ook voor Zorgvervoer en PGB Vervoer bent u bij ons aan het juiste adres.

Reeuwijk is de laatste jaren steeds meer in trek. Onder anderen heeft Landal Greenpark zich recentelijk gevestigd in Reeuwijk. Hiermee is Reeuwijk steeds beter op de kaart gevestigd. Vandaar dat de regio steeds meer toeristen trekt.

Taxivervoer Reeuwijk: Altijd de beste service!

Taxi Reeuwijk staat garant voor de beste service. Bijvoorbeeld krijgt u ten alle tijden een nette representatieve chauffeur tot uw beschikking. Daarnaast rijden wij uitsluitend Mercedes voertuigen. Hiermee zal het u aan comfort absoluut niet ontbreken. Echter hanteren wij zeer schappelijke tarieven voor onze hoogwaardige taxidiensten. Mede daarom zijn onze diensten zo in trek. Maar ook een vriendelijke centralist mag niet ontbreken. Alsook een planning die nageleefd wordt.

Was u op zoek naar een Taxibusje? Ook voor Groepsvervoer in Reeuwijk zijn we u graag van dienst.

Naast een luxe wagen van het hogere segment. Kunt u rekenen op een taxi op tijd. Onze planning wordt zeer strikt nageleefd. Bovendien is onze taxicentrale 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Daarnaast kunt u bij ons met gemak pinnen of contactloos betalen.

Risicogroep in verband met Corona? Gouda Taxi Service Bellen!

Ook voor risicogroepen die van A- naar B vervoerd dienen te worden, bieden wij graag een veilige oplossing. Met de bedoeling iedereen van dienst te zijn, zijn we u graag extra van dienst. Heeft u vragen hierover? Bel de centrale of lees hier onze zogenoemde corona-maatregelen.

LAAT UW VAKANTIE ZORGELOOS BEGINNEN, RESERVEER ALVAST EEN TAXI

Easysoftonic