Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

  • Lokaal Taxibedrijf
  • 24-7 Centrale
  • Bagage Altijd Mee
  • Mercedes Vloot
  • Betrouwbare Service
  • Taxibusjes & Sedans
  • Altijd Vaste Tarieven

Taxi Schoonhoven Schiphol

Taxi Schoonhoven Schiphol: Voor ons een bekende route. Voor de Beste service en kwaliteit kiest u voor Gouda Taxi Service. Taxi Schoonhoven Schiphol biedt u méér dan een taxirit alleen. Niet alleen een luxe voertuig maar ook een uitstekende chauffeur is het minimale wat u kunt verwachten.

Heeft u veel bagage mee? Uiteindelijk gaat u met vakantie. Uiteraard denken wij met u mee. Hierom hebben wij in het bijzonder voor onze airport taxi Schoonhoven uitsluitend Estate voertuigen. Hierin krijgt u al uw bagage gegarandeerd mee! Daarnaast zijn wij actief op de volgende trajecten: Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Maar ook Luchthavens in Belgie en Duitsland.

U rijdt al met vier personen mee naar Schiphol voor maar liefst 79 Euro. Dat is goedkoper dan met het openbaar vervoer. Daarnaast wordt u in alle comfort vervoerd.

Reist u liever zakelijk naar Schiphol vanuit Schoonhoven? Ook daarvoor zijn wij inzetbaar!

taxi schoonhoven schiphol

Taxibusje Schoonhoven Schiphol

Taxibusje Schoonhoven Schiphol? Ook daarvoor bieden wij vervoer op maat. Voor Groepen tot 8 personen zetten wij onze taxibussen in. Ook grotere groepen kunnen wij vervoeren, dan zetten we meerdere voertuigen in.

Ook voor ander Groepsvervoer Schoonhoven bent u bij ons aan het juiste adres. Onze Taxibussen lenen zich voor verschillende gelegenheden. Van het vervoer van uw bruiloftsgasten tot uw Wintersportvakantie!

Heeft u vragen over onze diensten? Of een speciaal verzoek? Ons team staat voor u klaar: 0182 358 127

taxibusje schoonhoven schiphol

Kwetsbare Groep Omtrent Corona? Taxi Schoonhoven Schiphol Bellen!

Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

schipholtaxi schoonhoven