Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

[dt_vc_list]

  • Lokaal Taxibedrijf
  • 24-7 Centrale
  • Bagage Altijd Mee
  • Mercedes Vloot
  • Betrouwbare Service
  • Taxibusjes & Sedans
  • Altijd Vaste Tarieven

[/dt_vc_list][go_pricing id=”tgsa1_601ddbacaceba”]

Taxi Waddinxveen Schiphol

Taxi Waddinxveen Schiphol: Wij rijden deze route blindelings. Doorgaans doen wij er vanuit Waddinxveen ongeveer 40 minuten over.

Een taxi van Waddinxveen naar Schiphol is zo geregeld en kost maar 55 euro. Dit tarief geldt voor een stationwagon. Dat betekent dat u met maar liefst vier personen inclusief bagage meereist. Echter, reserveer wel tijdig! Bekijk hier onze voorwaarden.

Desondanks horen wij nog te vaak dat een taxi overbodig is. Maar is dit wel zo? Behalve de prijs kunnen wij nog enkele redenen bedenken. Ten eerste rijdt uw taxi altijd direct naar uw eindbestemming toe. Daarnaast krijgt u altijd een eigen auto toegewezen. Ten derde is de taxi zelfs voordeliger dan de trein! Ter conclusie: u doet uzelf goed met een taxi Waddinxveen Schiphol.

Een sedan voor uw zakenreis. Of een combi voor uw gezin. Reist u met een nog groter gezelschap? Wij hebben ook taxibussen beschikbaar. Bekijk hier overig aanbod in Groepsvervoer waddinxveen.

[dt_fancy_image image_id=”3023″ width=”700″ height=”500″]

Bij Taxi Waddinxveen altijd een luxe Mercedes

Een rit naar Schiphol duurt om en nabij de 40 minuten. Een rit van die duur mag wel comfortabel zijn. Daarom heeft Waddinxveen Taxi service een premium wagenpark. Met enkele uitzonderingen rijden wij exclusief Mercedes. Mede hierdoor zal u niet ontgaan hoe comfortabel uw rit verloopt.

Een sedan voor uw zakenreis. Of een combi voor uw gezin. Reist u met een nog groter gezelschap? Wij hebben ook taxibussen beschikbaar.

Samengevat: Bij Gouda Taxi Service bent u aan het juiste adres!

Taxibusje Waddinxveen Schiphol? Scherpe tarieven, doch premium service.

Taxibusje Waddinxveen Rotterdam Airport: Ook zijn wij inzetbaar voor Groepsvervoer naar meerdere Luchthavens vanuit Waddinxveen. Wij rijden onder andere ook op de trajecten: Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Maar ook naar Luchthavens in België en Duitsland.

Vergeleken met de mate aan service, is ons tarief een schijntje! Maar 55 euro voor een stationwagon. Hiermee reist u met maar liefst vier personen naar Schiphol. Met de ruime E-klasse combi gaat uw bagage met alle gemak mee! Voor een Taxibusje bedraagt het tarief 75 euro. Hiermee reist u tot 8 personen mee.

Uw chauffeur heeft naast een chauffeurspas ook een EHBO-certificaat. Deze worden voor al onze chauffeurs jaarlijks verlengd. Ten slotte hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan. Reserveer uw taxi Waddinxveen Schiphol via onderstaand formulier. Of bel met onze centrale. Wij staan voor u klaar!

[dt_fancy_image image_id=”3032″ width=”700″ height=”500″]

Risicogroep Omtrent COVID-19? Taxi Waddinxveen Schiphol Bellen!

Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

[dt_fancy_image image_id=”3084″ width=”700″ height=”500″]
[dt_vc_list]Naar een andere luchthaven vanuit Waddinxveen?

[/dt_vc_list][dt_fancy_image image_id=”2382″ width=”700″ height=”500″]

Easysoftonic