Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

Direct Taxi Waddinxveen Reserveren via Whatsap?

Taxi Waddinxveen

Taxi Waddinxveen en omstreken! Wij zijn uw taxicentrale in Waddinxveen. Sinds enkele jaren neemt de vraag voor een taxi in Waddinxveen bij ons enorm toe. Deels is dit te danken aan de enorme groei die het dorp heeft meegemaakt. Daarnaast is er tegenwoordig een hoop te beleven in Waddinxveen. Zo telt het van oorsprong kleine Waddinxveen maar liefst drie treinstations! Mede daarom komt de taxi steeds vaker in beeld. Voor een taxi van en naar Waddinxveen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wist u dat ons Taxibedrijf van oorsprong Waddinxveens is? Vanzelfsprekend zijn wij daar enorm trots op!

Wist u dat Waddinxveen bijna 800 jaar bestaat? Het 750 jarige jubileum is in 1983 gevierd. Hiermee, maakt het Waddinxveen ruim 50 jaar ouder dan het nabuurige Gouda! Onder anderen te danken aan de gunstige ligging aan de Gouwe.

Wij laten u graag kennis maken met onze diensten. Uiteraard verlenen wij deze ook in Waddinxveen en omgeving. Taxi Waddinxveen staat voor u klaar.

Taxibedrijf Waddinxveen: Altijd de beste service!

Taxi Waddinxveen staat garant voor de beste service. Bijvoorbeeld krijgt u ten alle tijden een nette representatieve chauffeur toegewezen. Daarnaast rijden wij uitsluitend Mercedes. Hiermee zal het u aan comfort absoluut niet ontbreken. Echter hanteren wij zeer schappelijke tarieven voor onze hoogwaardige taxidiensten. Mede daarom zijn onze diensten zo in trek. Maar ook een vriendelijke centralist mag niet ontbreken. Alsook een planning die nageleefd wordt.

Naast een luxe wagen van het hogere segment. Kunt u rekenen op een taxi op tijd. Onze planning wordt zeer strikt nageleefd. Bovendien is onze taxicentrale 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Daarnaast kunt u bij ons met gemak pinnen of contactloos betalen.

Taxibusje Waddinxveen of sedans: Ons wagenpark heeft alles in huis!

Taxi Waddinxveen haar divers wagenpark geeft mogelijkheid tot breed aanbod van diensten. Trouwvervoer? Zakelijke Taxi? Wellicht heeft u behoefte aan een Taxibus voor het vervoer van grotere groepen? Bij ons is het allemaal mogelijk. Hoe dan ook krijgt u altijd een luxe, comfortabel voertuig tot uw beschikking. Taxi Waddinxveen geeft u hier de garantie voor.

Het maakt voor ons niets uit. Immers hebben wij voor iedere gelegenheid een geschikt voertuig. Behalve het reguliere taxivervoer verzorgen wij ook Zakelijk taxivervoer, Leerlingenvervoer en Zorgvervoer.

De Airportservice is absoluut de meest populairste dienst.Hiermee rijdt u voor vaste lage tarieven naar ieder gewenst airport. Uiteraard  van en naar Waddinxveen. Met deze dienst reist u voor vaste, lage tarieven naar ieder gewenst airport. Ook voor groter reisgezelschap!

Neem voor vragen contact op met onze centrale! Ons team staat voor u klaar.

Risicogroep in verband met Corona? Taxi Waddinxveen Bellen!

Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

LAAT UW VAKANTIE ZORGELOOS BEGINNEN, RESERVEER ALVAST EEN TAXI

Easysoftonic