• Lokaal Taxibedrijf
  • Betrouwbare Service
  • Meer dan 10 Jaar Ervaring
  • Nette, Ervaren Chauffeurs
  • Mercedes Vloot
  • 24-7 Service

Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

Zakelijk vervoer Bodegraven, uw partner in Bodegraven en omgeving

Zakelijk Vervoer Bodegraven: Met ons zakelijk en representatief wagenpark bieden wij verschillende soorten zakelijk taxivervoer aan van en naar Bodegraven.

Als bedrijf of ondernemer begrijpen wij dat u het vervoer voor klanten en werknemers goed geregeld wilt hebben. Bij Gouda Taxi Service kiest u voor kwaliteit, discretie en de beste service. Wij hebben inmiddels meer dan tien jaar ervaring met zowel nationale als internationale bedrijven. Onze chauffeurs spreken vloeiend Engels. Wij hechten veel waarde aan het achterlaten van een professionele indruk, uw klant mag dat dan bij ons ook ervaren.

Wij bieden de mogelijkheid om online, zonder tussenkomst van de centrale gebruik te maken van onze online agenda tool. U maakt simpel een account aan, en reserveert in de agenda 24h, 7 dagen per week uw gewenste taxi-rit. Ook bieden wij verschillende soorten betaalmogelijkheden, u kunt bij ons per PIN, Creditcard, contant of op rekening betalen.

zakelijk-vervoer-bodegraven

Zakelijk taxivervoer van en naar Bodegraven

Zakelijk Vervoer Bodegraven heeft meer dan tien jaar ervaring in de branche. Zowel particulieren als bedrijven zijn wij graag van dienst. Ons wagenpark geeft genoeg keuze. Ons meest ingezette voertuig is de Mercedes E-Klasse. Heeft u veel bagage te vervoeren? Onze Business Estate Voertuigen bieden meer dan genoeg ruimte! Toch behoefte aan iets meer comfort? Kies dan voor de Mercedes S-Klasse. Of voor de imposante Mercedes R-Klasse. Aan comfort zal het u niet ontbreken. Aangezien wij geregeld speciale verzoeken krijgen, vragen wij u deze te vermelden.

Onze chauffeurs hechten veel waarde aan persoonlijke service. Hierin staan veiligheid, comfort en professionaliteit centraal. Bijkomstig, hebben al onze chauffeurs een NDA document ondertekent. NDA staat voor non-disclosure agreement. Hierbij wordt uw discretie ten alle tijden gewaarborgd.

Neem contact op met de centrale voor vragen. Ons team staat voor u klaar.

zakelijk-vervoer-bodegraven

Snel en makkelijk online boeken of rekening rijden

Is uw werknemer (tijdelijk) minder mobiel?
Gouda Taxi Service biedt de mogelijkheid om uw (tijdelijk) minder mobiele werknemer van en naar kantoor te laten brengen. Zo ervaart u geen verminderde arbeidscapaciteit. Wij zorgen ervoor dat wij uw werknemer ophalen en wegbrengen tegen vaste voordelige tarieven.

Heeft u een bedrijfsuitje, of een taxibusje nodig voor uw werknemers dan hebben wij passend vervoer. Onze taxibusjes hebben de mogelijkheid om tot acht personen vervoerd te worden.

Gouda Taxi Service biedt voor elke aanvraag een passende oplossing, wij staan voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid, uiteraard niet alleen in Gouda maar ook in Bodegraven.

Voor meer informatie kunt u ons 24h bereiken
0182-359 127

Risicogroep omtrent Corona? Zakelijke Taxi Bodegraven Bellen!

Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

zakelijk-vervoer-bodegraven