Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

  • Lokaal Taxibedrijf
  • Betrouwbare Service
  • Meer Dan 10 Jaar Ervaring
  • Nette, Ervaren Chauffeurs
  • Mercedes Vloot
  • 24- 7 Service

Zakelijk vervoer Reeuwijk: U kiest voor Kwalitatief Taxivervoer, Service & Discretie

Zakelijk Vervoer Reeuwijk: Als bedrijf of ondernemer wilt u zich niet druk maken over het vervoer van uw clienten of collegas. Laat het net 1 van de specialiteiten van Gouda Taxi Service te zijn. Zakelijk vervoer is niet zomaar vervoer. In deze dienst gaan wij verder dan de taxirit alleen. Denk hierbij aan een uitstekend voertuig. Maar ook een representatieve chauffeur. Uiteindelijk hebben we u als reiziger hoog in het vaandel staan.

Kies voor zakelijk taxivervoer Reeuijk. Hiermee kiest u voor kwaliteit en service. Maar ook voor discretie. Onze chauffeurs staan klaar om u met optimale service van dienst te zijn. Daarbij hoort niet alleen hoogwaardige service. Maar ook een hoogwaardig wagenpark. Zakelijk Vervoer Reeuwijk verzorgt haar zakelijk vervoer tot in de puntjes. Ook voor VIP-vervoer bent u bij ons aan het juiste adres.

zakelijk-vervoer-reeuwijk

Uw Zakelijke Taxi in Reeuwijk. Een Betrouwbare en zakelijke oplossing.

Zakelijk Vervoer Reeuwijk heeft ruim 10 jaar ervaring in het verzorgen van zakelijke taxidiensten. Wij zijn zowel particulieren als bedrijven graag van dienst. Met ons variƫrend wagenpark hebben wij voor elke gelegenheid een passende oplossing. Ons wagenpark telt uitsluitend Mercedes voertuigen. Waaronder de E-klasse of de S-klasse. Luxe, ruime wagens. Desalniettemin hanteren wij schappelijke tarieven. Ook hoort een betrouwbare klantenservice daarbij. Aangezien wij geregeld speciale verzoeken krijgen, vragen wij u deze te vermelden.

Onze chauffeurs hechten veel waarde aan persoonlijke service. Hierin staan veiligheid, comfort en professionaliteit centraal. Bijkomstig, hebben al onze chauffeurs een NDA document ondertekent. NDA staat voor non-disclosure agreement. Hierbij wordt uw discretie ten alle tijde gewaarborgd.

Neem contact op met de centrale voor vragen. Ons team staat voor u klaar.

zakelijk-vervoer-reeuwijk

Kwetsbare doelgroep omtrent Corona? Zakelijk Vervoer Reeuwijk Bellen!

Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

zakelijk-vervoer-reeuwijk

Op zoek naar een andere Taxidienst in Reeuwijk?

zakelijk-vervoer-reeuwijk