Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

  • Lokaal Taxibedrijf
  • Veilig vervoer
  • 24-7 Service
  • Betrokken Chauffeurs
  • Scherpe tarieven
  • Ook voor spoedritten
  • Snel ter plaatse

Zakelijk Vervoer Schoonhoven

Zakelijk Vervoer Schoonhoven: Als bedrijf of ondernemer wilt u zich niet druk maken over het vervoer van uw clienten of collegas. Laat het net 1 van de specialiteiten van Taxi Schoonhoven te zijn. Zakelijk vervoer is niet zomaar vervoer. In deze dienst gaan wij verder dan de taxirit alleen. Denk hierbij aan een uitstekend voertuig. Maar ook een representatieve chauffeur. Uiteindelijk hebben we u als reiziger hoog in het vaandel staan.

Kies voor zakelijk taxivervoer Schoonhoven. Hiermee kiest u voor kwaliteit en service. Maar ook voor discretie. Onze chauffeurs staan klaar om u met optimale service van dienst te zijn. Daarbij hoort niet alleen hoogwaardige service. Maar ook een hoogwaardig wagenpark. Zakelijk Vervoer Schoonhoven verzorgt haar zakelijk vervoer tot in de puntjes. Ook voor VIP-vervoer bent u bij ons aan het juiste adres.

zorgtaxi-schoonhoven

Zakelijke Taxi Schoonhoven

Zakelijk Vervoer Schoonhoven heeft ruim 10 jaar ervaring in het verzorgen van zakelijke taxidiensten. Wij zijn zowel particulieren als bedrijven graag van dienst. Met ons variƫrend wagenpark hebben wij voor elke gelegenheid een passende oplossing. Ons wagenpark telt uitsluitend Mercedes voertuigen. Waaronder de E-klasse of de S-klasse. Luxe, ruime wagens. Uw zakelijke taxi is in topconditie. Desalniettemin hanteren wij schappelijke tarieven. Ook hoort een betrouwbare klantenservice daarbij. Aangezien wij geregeld speciale verzoeken krijgen, vragen wij u deze te vermelden.

Onze chauffeurs hechten veel waarde aan persoonlijke service. Hierin staan veiligheid, comfort en professionaliteit centraal. Bijkomstig, hebben al onze chauffeurs een NDA document ondertekent. NDA staat voor non-disclosure agreement. Hierbij wordt uw discretie ten alle tijde gewaarborgd.

Neem contact op met de centrale voor vragen. Ons team staat voor u klaar.

Kwetsbare groep omtrent COVID-19? Zakelijk Vervoer Schoonhoven Bellen!

Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

zakelijk vervoer schoonhoven