Kwalitatief Taxivervoer, Service & Discretie

Als bedrijf of ondernemer wilt u zich niet druk maken over uw taxivervoer of van uw cliƫnten of collega`s.

Met het zakelijk taxivervoer van Gouda Taxi Service kiest u voor kwaliteit, service en discretie. Onze chauffeurs staan klaar om u met optimale service van dienst te z

Betrouwbare, zakelijke oplossing

Gouda Taxi Service heeft ruim 10 jaar ervaring in het verzorgen van taxidiensten aan zowel nationale als internationale bedrijven en particulier. Met ons variƫrend wagenpark hebben wij voor elke gelegenheid een passende oplossing, vaste lage tarieven en een betrouwbare klantenservice.

Onze chauffeurs hechten veel waarde aan persoonlijke service waarin veiligheid, comfort en professionaliteit centraal staan. Al onze chauffeurs hebben een NDA document ondertekend welke de discretie ten alle tijde waarborgt.

Snel en makkelijk online boeken of rekening rijden

Voor frequent reserverende bedrijven bieden wij de optie om online, zonder tussenkomst van de centrale uw ritten in te boeken. Deze worden per mail bevestigd, Uiteraard kan er ook op rekening gereden worden, u ontvangt dan maandelijks een factuur. Hiernaast accepteren wij behalve cash, alle soorten betaalpassen alsmede Samsung en Applepay. Meld uw bedrijf middels deze link aan, en reserveer vanaf nu 24/7 geruisloos uw taxiritten of rij op rekening.