Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

  • Lokaal Taxibedrijf
  • Veilig vervoer
  • 24-7 Service
  • Betrokken Chauffeurs
  • Scherpe tarieven
  • Ook voor spoedritten
  • Snel ter plaatse

Zorgvervoer Waddinxveen: goed geregeld

Zorgvervoer Waddinxveen. Een van onze specialiteiten. Bent u slecht ter been? Heeft u assistentie nodig bij in- en uitstappen? Wellicht toch behoefte aan Rolstoelvervoer? Wanneer nodig begeleid uw chauffeur van deur tot deur. Onze zorgtaxi gaat verder dan de rit alleen! Immers, dat is waar het bij zorgvervoer Waddinxveen om draait.

Neem nu bijvoorbeeld een spoedrit naar het ziekenhuis. Of een afspraak bij de fysiotherapeut. Wellicht uw dagelijkse dagbesteding? U krijgt altijd service op maat. Wij zijn van alle markten thuis. Heeft u een speciaal verzoek? Bent u op zoek naar (zittend) ziekenvervoer? Ook daarvoor bieden wij passende oplossingen. Rolstoel mee? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op.

zorgvervoer waddinxveen

Zorgtaxi Waddinxveen: Veilig en Betrokken

Met de bedoeling de beste ervaring te bieden, gaan wij ver in onze service. In het bijzonder het zorgvervoer. Uiteindelijk is kwaliteit waar wij voor staan.

Ten eerste zijn onze chauffeurs zeer betrokken en behulpzaam. Ten tweede hebben zij allen een EHBO certificaat welke jaarlijks wordt verlengd. Bovendien assisteren zij u wanneer nodig. Daarnaast kunt u rekenen op een jong, comfortabel voertuig.

In tegenstelling tot veel zorgvervoerders, kunt u rekenen op een taxi op tijd! Wanneer uw consult wat langer duurt dan gemiddeld, wacht uw chauffeur netjes op u. Kortom, u kunt rekenen op de beste zorg.

zorgvervoer waddinxveen

Comfortabel wagenpark. Heeft u liever een hogere instap? Geen probleem!

Is uw werknemer (tijdelijk) minder mobiel? Wellicht bent u op zoek naar geschikt vervoer? Zoek niet verder en neem contact op met onze centrale! We beschikken over normale sedan taxi’s, Maar ook Voertuigen met een hogere instap. Verder beschikken wij ook over Taxibusjes in Waddinxveen.

Heeft u voorkeur voor hoge instap? Volkomen begrijpelijk. Wij doen er alles aan om uw rit comfortabel te laten verlopen. Wanneer dit het geval is horen wij dat graag. Ten slotte gaat kwaliteit voorop!

Heeft u hulp nodig bij het invullen van de zorgovereenkomst? Wellicht heeft u een andere vraag? Neem contact op!

Risicogroep in verband met Corona? Zorgvervoer Waddinxveen Bellen!

Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

zorgvervoer waddinxveen