Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

Gouda Taxi Service: úw Airport taxi Gouda en regio naar elk gewenst airport vanaf €40!

Airport taxi gouda: Met vakantie of op zakenreis? Ongunstig vertrek- of aankomsttijd? ”Goedkoop parkeren” op het airport minder voordelig dan gedacht? Ons klinkt dit niet onbekend. Echter, wij laten u graag kennis maken met onze populairste dienst: De Airport Taxi. Aangenomen dat u veilig en zorgeloos uw reis wilt starten. Natuurlijk mag ook het comfort niet ontbreken.

Ervaar het gemak van onze airport service: een taxi voor uzelf, een comfortabele rit en direct afgezet worden op het airport naar keuze. Dit 24/7, 365 dagen per jaar! Omdat wij service hoog in het vaandel hebben staan, wordt deze dienst zeer gewaardeerd.

Bij Gouda Taxi Service streven wij naar de meest optimale ervaring. Immers, uw vakantie begint wat ons betreft aan uw voordeur!

Scherpe Taxitarieven, online boeken en stipt op tijd! Ook voor taxibusjes en groepsvervoer tot 25 personen!

Met de Airportaxi van GTS bent u verzekerd van de beste airport service van Gouda. Met een mooie auto en nette chauffeur reist u voor scherpe tarieven naar elk gewenst airport. Zo rijden wij geregeld naar Schiphol Airport. Maar ook naar Eindhoven airport of Dusseldorf airport.

Ook grotere gezelschappen staan wij uiteraard klaar. Speciaal voor de airportservice zetten wij stationwagens of taxibusjes in. Zo weet u zeker dat alle bagage meekan. Wij kunnen gezelschappen tot 25 personen per rit vervoeren en doen dit met uiterste zorgvuldigheid. Bovendien hebben wij een 24-7 service!

Ongunstige tijden bestaan voor ons niet. Desondanks hanteren wij zeer schappelijke tarieven. Deze service is 24/7 beschikbaar en te bestellen via al onze kanalen.

Wij blijven op u wachten

Bij retourboekingen houden wij uw vlucht nauwlettend in de gaten en anticiperen op eventuele wijzigingen aan uw vlucht. Ook blijven onze chauffeurs ten minste aanwezig tot 1 uur en 15 minuten na landing van uw toestel. Mocht u onverhoopt (extra) vertraging oplopen na landing, verzoeken wij u vriendelijk de centrale hiervan op de hoogte te brengen. Wij zullen nooit zonder u vertrekken. Kortom, kiest u voor de beste service.

* Voorwaarden : Indien u 24 uur van te voren boekt dan bent u verzekerd van het laagste tarief. Bij een late boeking wordt er een toeslag berekend van gemiddeld €20,–. Tarieven gelden voor enkele reis en zijn op basis van 1 ophaal adres. Bij meerdere ophaaladressen kunt u een offerte opvragen via onderstaande link.

LAAT UW VAKANTIE ZORGELOOS BEGINNEN, RESERVEER ALVAST EEN TAXI

Easysoftonic