Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

Direct Taxi Bodegraven reserveren via whatsapp?

[dt_vc_list]

  • Lokaal Taxibedrijf
  • 24-7 Service
  • Ervaren Chauffeurs
  • Mercedes Vloot
  • Betrouwbare Service
  • Pinnen & Creditcards Accepted

[/dt_vc_list]

Taxi Bodegraven en omgeving

Gouda Taxi Service biedt ook taxidiensten aan in Bodegraven. Helaas kent Bodegraven geen eigen taxibedrijf. Daarom zijn wij u graag van dienst. Wij hebben de mogelijkheid om altijd en snel in Bodegraven te kunnen zijn.

Wij bieden verschillende soorten taxi-diensten aan. Hierbij kunt u denken aan Luchthavenvervoer van en naar Schiphol, Rotterdam Airport. Maar ook andere luchthavens in Nederland, België en zelfs Duitsland. Desondanks bieden wij eveneens reguliere taxi, leerlingenvervoer, taxibusjes en zakelijk taxivervoer. Uiteraard van en naar Bodegraven.

Gouda Taxi Service biedt voor elke aanvraag een passende oplossing. Wij staan voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. uiteraard niet alleen in Gouda maar ook in Bodegraven. Bel onze centrale bij vragen.

[dt_fancy_image image_id=”2877″ width=”700″ height=”500″]

Bodegraven, centraal gelegen in het Groene Hart

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk ligt centraal gelegen. Je bent zo in één van de grote steden welke rondom Bodegraven-Reeuwijk liggen. Onder anderen bekend van de vele Kaasboerderijen. Ook mag het jaarlijkse bierfestijn niet vergeten worden. Ondertussen zal het even wachten op de volgende editie. Te wijten aan de Corona-crisis zal de editie van dit jaar overgeslagen worden.

Helaas kennen Bodegraven & Reeuwijk geen eigen Taxibedrijf meer. Zodoende bent u afhankelijk van bijvoorbeeld de taxibedrijven vanuit Gouda. Waar wij ons graag onderscheiden is onder anderen de korte wachttijd. Wij zorgen er voor dat er snel een chauffeur ter plaatse kan zijn in Bodegraven. Daarnaast kunt u rekenen op een comfortabele rit. Bovendien hanteren wij vaste, scherpe tarieven. Zo weet u vooraf wat de rit u zal gaan kosten.

Ook voor Groepen bieden wij graag een oplossing. Taxibusje Bodegraven is zo geregeld. In het bijzonder voor in de nachtelijke uurtjes komen wij zeer goed van pas. Aan de ene kant is een BOB niet meer noodzakelijk. Aan de andere kant kunt u zorgeloos de deur uit. Uiteraard wordt u op de afgesproken tijd weer netjes opgehaald. Bel de centrale bij vragen.

Kwetsbare groep in verband met Corona? Taxi Bodegraven Bellen!

Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

[dt_fancy_image image_id=”3103″ width=”700″ height=”500″]
[dt_vc_list]Specifiek Taxivervoer in Bodegraven?

[/dt_vc_list][dt_fancy_image image_id=”2622″ width=”700″ height=”500″]

Easysoftonic