Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

[dt_vc_list]

  • Bedrijfsuitjes
  • Ruime Taxibussen
  • Tot 25 personen per rit!
  • 24-7 Centrale
  • Scherpe Tarieven

[/dt_vc_list]

Groepsvervoer Gouda: Wij staan voor u klaar

Groepsvervoer Gouda: Zoek niet verder voor de beste service. Personeelsuitje? Bruiloftsgasten? Een festival pakken met vrienden? Of met de hele familie naar de luchthaven?¬†Gouda Taxi Service is van alle markten thuis. Ook verzorgen wij voor meerdere BSO’s het Leerlingenvervoer Gouda.

Gouda Taxi Service biedt de totaaloplossing voor al uw groepsvervoer in Gouda. Van luxe voertuigen tot ervaren chauffeurs. Kortom: Een topservice

[dt_fancy_image image_id=”3005″ width=”800″ height=”800″]

Comfortabele Taxibussen in Gouda

Met de bedoeling het meeste comfort te brengen, hebben wij ons wagenpark hierop aangepast. Gouda Taxi Service heeft enkel Mercedes voertuigen. Enerzijds geven wij om de comfort die deze voertuigen bieden. Anderzijds evenzeer om de veiligheid van de vloot.

Op dezelfde wijze selecteren wij onze chauffeurs. Wij hebben enkel zeer betrokken en ervaren chauffeurs in dienst. Ten slotte hebben wij u als reiziger hoog in het vaandel staan.

Taxibusjes of Touringcar: Uw vervoerder in Gouda voor de beste tarieven.

Taxibusje Gouda: Bent u met een groep groter dan 8 personen? In dat geval zetten wij meerdere taxibussen in. Bij groepen kleiner dan 5 personen, zetten wij een reguliere taxi in. Ook voor grotere groepen bieden wij graag vervoer op maat.

In tegenstelling tot vele verhalen die wij horen, zijn wij graag zeer transparant in onze tarieven. U weet vooraf wat de rit u gaat kosten. Dit bespaart verassingen achteraf. Aan de ene kant prettig om te weten hoe de kosten verdeeld kunnen worden. Aan de andere kant is de rit nooit te duur! Echter kunt u uitgaan van zeer scherpe tarieven. Wilt u een vaste prijs bespreken voor uw rit? Bel ons!

Taxibusje naar de Woodies in Gouda? Of misschien het Riverdale festival in Gouda? Ook zijn wij met ons groepsvervoer geregeld te vinden op de trajecten Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Maar ook over de landsgrenzen zijn wij inzetbaar. Wat ons betreft is alles mogelijk. Neem contact op met de centrale.

[dt_vc_list]Op zoek naar een andere taxidienst in Gouda?

[/dt_vc_list][dt_fancy_image image_id=”2384″ width=”800″ height=”800″]

Easysoftonic