Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

  • Lokaal Bedrijf
  • Vervoer Op Maat
  • Betrokken Chauffeurs
  • Veilig Vervoer
  • Betrouwbare Service

Leerlingenvervoer Alphen aan den Rijn: Altijd op tijd!

Leerlingenvervoer Alphen aan den Rijn: Met veel plezier en professionalisme verzorgen wij meerdere routes met schoolgaande kinderen in Alphen aan den Rijn. Enerzijds naar scholen, anderzijds naar dagbestedingen binnen de gemeente Alphen aan den Rijn. Stiptheid hebben wij hoog in het vaandel staan.

Ook andere vormen van groepsvervoer in Alphen aan den Rijn zijn ons goed bekend. Zoals ons Zorgvervoer Alphen aan den Rijn. Waarvan het meest populair: Luchthavenvervoer Alphen aan den Rijn. Maar ook voor de reguliere taxi in Alphen aan den Rijn bent u bij Gouda Taxi Service aan het juiste adres.

Schoolvervoer Alphen aan den Rijn: Veilig Vervoer, Betrokken Chauffeurs

Met de intentie de beste service te verlenen, bieden wij graag meer dan alleen een taxirit. Natuurlijk hoort daarbij een jonge, comfortabele taxibus. Maar ook een ervaren chauffeur mag zeker niet ontbreken. Zij zijn zeer betrokken in hun werkzaamheden. In een aantal gevallen bieden zij begeleiding van deur- tot deur. Dit gaat gepaard met grote zorgvuldigheid. Ten slotte nemen wij onze verantwoordelijkheid uiterst serieus. Daarnaast lopen zij altijd voor op schema. Daarmee kunt u rekenen op een taxi op tijd!

Leerlingenvervoer Alphen aan den Rijn: Zekerheid en Regelmaat

Niet alleen het vervoerstraject is voor ons van cruciaal belang. Ook de communicatie speelt een grote rol in onze serviceverlening. Gouda Taxi Service houdt aan beide kanten, zowel bij ouders/verzorgers als bij onderwijsinstellingen goed contact. Al samenvattend kunt u uitgaan van de beste service. Heeft u een vraag? Neem contact op via onderstaand formulier.

Team Gouda Taxi Service

Leerlingenvervoer Alphen aan den Rijn
Schoolvervoer Alphen