Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

  • Lokaal Taxibedrijf
  • Vervoer Op Maat
  • Betrokken Chauffeurs
  • Veilig Vervoer
  • Betrouwbare service

Leerlingenvervoer Schoonhoven: Altijd Op Tijd!

Ook in Schoonhoven is ons Leerlingenvervoer onmisbaar. Op dagelijkse basis rijden onze chauffeur van- en naar meerdere scholen en dagbestedingen in Schoonhoven. Hier hebben onze taxichauffeurs een dagtaak aan. Dit is een hele operatie. Gelukkig leveren onze planners klasse werk. Hiermee kunnen wij zeggen dat we onder anderen duidelijk zijn in het maken van tijdsafspraken.

Ook voeren wij andere vormen van groepsvervoer in Schoonhoven aan. Bijvoorbeeld onze Zorgtaxi in Schoonhoven. Maar de meest afgenomen dienst in Schoonhoven is de Airportservice Schoonhoven. Hiermee, rijdt u voor vaste lage tarieven naar bijvoorbeeld Rotterdam Airport. Ook voor groepen inzetbaar. Heeft u een vraag? Wilt u weten wat uw rit zal kosten? Wij helpen u graag!

Team Gouda Taxi Service

Schoolvervoer Schoonhoven: Veilig Vervoer en Betrokken Chauffeurs

Natuurlijk is de planning cruciaal in het Leerlingenvervoer in Schoonhoven. Echter, de drijvende kracht achter onze service zijn ongetwijfeld ons team van chauffeurs. Zij gaan door weer en wind en doen er alles aan de rit zo aangenaam mogelijk te maken. Uiteraard staat veiligheid hierbij voorop. Behalve jarenlange ervaring, zorgen wij daar ook voor door middel van een jong wagenpark.

Uw chauffeur biedt meer dan de taxirit alleen. In het specifiek voor het leerlingenvervoer. Deur- tot deur service? Geen Probleem! Persoonlijke begeleiding? Ook daarvoor kunt u rekenen op onze chauffeurs. Kortom: Bij Gouda Taxi Service bent u absoluut aan het juiste adres.

Leerlingenvervoer Schoonhoven: Zekerheid en Regelmaat

In het bijzonder voor het leerlingenvervoer trachtten wij dezelfde chauffeurs in te zetten. Enerzijds werkt dit mee aan de regelmaat van onze dagelijkse routines, maar ook aan die van de leerlingen. Anderzijds is de wetenschap van het hebben van een vaste chauffeur een prettige gedachte. Wij dragen hierin graag ons steentje bij. Ook voor het speciaal onderwijs bieden wij vervoer aan.

Heeft u een speciaal verzoek? Of een vraag? Ons team staat voor u klaar!