Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

  • Lokaal Taxibedrijf
  • Vervoer Op Maat
  • Betrokken Chauffeurs
  • Veilig Vervoer
  • Betrouwbare Service

Leerlingenvervoer Waddinxveen: Een Goede Keuze

Leerlingenvervoer Waddinxveen: onderdeel van het servicepakket van Gouda Taxi Service. Ook in Waddinxveen rijden onze chauffeurs meerdere routes in het leerlingenvervoer. Hierbij rijden wij van- en naar onderwijsinstellingen en dagbestedingen in Waddinxveen. Onze chauffeurs hebben er een dagtaak aan. Ook voor onze centralisten is dit dagelijkse routine. Zij zijn expert in hun vakgebied. Kortom: een dienst naar uw hart.

Ook voor regulier groepsvervoer in Waddinxveen kunt u bij ons terecht. Was u toch op zoek naar Zorgvervoer? Ook dat bieden wij in Waddinxveen aan. Niet als allerminst: de airport taxi, een zeer populaire dienst in Waddinxveen. Ook voor groepen te reserveren. Bel de centrale als u vragen heeft. Ons team staat voor u klaar.

Schoolvervoer Waddinxveen: Veilig Vervoer, Betrokken Chauffeurs

Ook voor het speciaal onderwijs bieden wij vervoer aan. U kunt rekenen op de kennis en kunde van uw chauffeur. Deur- tot deur begeleiding? Uiteraard is uw chauffeur u van dienst. Ook achter het stuur is uw chauffeur meester op de weg. Met een veilig gevoel op weg, daar doen we het uiteindelijk voor! Heeft u een vraag over het Leerlingen vervoer? Wij staan u graag te woord.

Leerlingenvervoer Waddinxveen: Zekerheid en Regelmaat

Geregeld zetten wij chauffeurs in op dezelfde routes. Dit draagt bij aan een vertrouwelijke band tussen de chauffeurs en de scholieren. Aan de ene kant goed voor de regelmaat. Aan de andere kant Geeft het structuur aan de dagelijkse routine. Wij dragen hierin graag ons steentje bij.

Vanzelfsprekend kunt u rekenen op een taxi op tijd! Onze planners en chauffeurs staan hier garant voor! Heeft u een vraag? Neem dan contact op. We helpen u graag.

Team Gouda Taxi Service

Leerlingenvervoer Waddinxveen
Schoolvervoer Waddinxveen