Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

[dt_vc_list]

  • Lokaal Taxibedrijf
  • Betrouwbare Service
  • Vervoer Op Maat
  • Betrokken Chauffeurs
  • Altijd Op Tijd
  • Veilig Vervoer

[/dt_vc_list]

PGB Taxi Gouda: Uw partner in Veilig en Betrokken taxivervoer

Ontvangt u een Persoonsgebonden budget? Regel dan eenvoudig uw vervoer bij Gouda Taxi Service. In een aantal gevallen is het namelijk mogelijk om uw vervoerskosten te financieren uit uw PGB. PGB staat voor Persoon Gebonden Budget en is geïntroduceerd om cliënten meer vrijheid te geven met zorguitgaven. U mag zelf weten hoe en waar u deze kosten maakt. Bij een taxibedrijf waar je je goed bij voelt bijvoorbeeld.

Het financieren van uw PGB taxi gouda is uitsluitend mogelijk met een PGB uit de WLZ; Wet Langdurige Zorg. Of met een WMO; Wet Maatschappelijke Ondersteuning of uit de Jeugdwet.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor PGB taxi Gouda? Wellicht heeft u hulp nodig bij het invullen van het vervoerscontract? Bel dan onze centrale. Wij helpen u graag.

Ook voor Zorgvervoer en Airportservice vanuit Gouda, bent u bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk ook voor groepen.

Uw PGB vervoerder in Gouda

Gouda Taxi Service heeft ruime ervaring met het uitvoeren van dergelijke serviceverlening. Wij houden hierin rekening met extra zorg en begeleiding. Hiervoor selecteren wij enkel zeer ervaren chauffeurs. Uiteindelijk kiest u voor service die verder gaat dan de rit zelf.

Onder anderen met dank aan de oplettendheid van de chauffeur. Maar ook omdat uw chauffeur niet alleen over een taxipas beschikt. Ieder jaar worden alle chauffeurs hiernaast voorzien van een EHBO certificaat. Voor het geval dat nodig is, kan de chauffeur ingrijpen. Ter verduidelijking: Uiteraard gaan wij hier nooit vanuit. Desondanks is voorbereiding het halve werk.

Bovendien staan wij altijd open voor suggesties. Heeft u een suggestie? Of een vraag? Schroom dan niet en neem contact met ons op.

Tot slot zorgen wij altijd voor een jong en gezond wagenpark. Alles afwegend gaat veiligheid bij ons voorop.

PGB Taxi Gouda staat voor u klaar. Vul onderstaand formulier in of bel de centrale. U mag ons ook e-mailen.

Risicogroep in verband met Corona? Gouda Taxi Service Bellen!

Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

[dt_vc_list]Was u op zoek naar een andere taxidienst in Gouda?

[/dt_vc_list][dt_fancy_image image_id=”1978″]

Easysoftonic