Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

  • Lokaal Taxibedrijf
  • 24-7 Centrale
  • Bagage Altijd Mee
  • Mercedes Vloot
  • Betrouwbare Service
  • Taxibusjes & Sedans
  • Altijd Vaste Tarieven

Taxi Krimpenerwaard Schiphol

Taxi Krimpenerwaard Schiphol. U bent bij ons aan het juiste adres. Vanuit de gehele Krimpenerwaard voeren wij ritten uit naar Schiphol. Onder andere in Schoonhoven, Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Haastrecht, Stolwijk en Vlist. Maar ook vanuit Krimpen aan de Lek, Lageweg, Lekkerkerk en Ouderkerk aan den IJssel.

Ervaar het gemak van Taxi Krimpenerwaard Schiphol. Afhangend van onze vertreklocatie, doen wij ongeveer 60 minuten over het traject Krimpenerwaard Schiphol. Uw vakantie of zakenreis begint hiermee aan de voordeur. Dit voor zeer scherpe tarieven. Uiteraard verzorgen wij ook uw pick-up van Schiphol Airport zonder problemen.

Taxi Krimpenerwaard Schiphol gaat ver in haar service. Onder andere rijden wij uitsluitend Mercedes Taxi’s. Daarnaast krijgt u altijd een nette, kundige chauffeur toegewezen. Ook een prettige centralist mag uiteraard niet ontbreken. Met de bedoeling u de beste service te verlenen gaan wij altijd een stap verder. Tenslotte hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Reserveer nu uw Taxi Krimpenerwaard Schiphol en ervaar het gemak van onze service.

Uiteraard rijden onze taxi’s vanuit de Krimpenerwaard ook naar onder andere: Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Maar ook naar Luchthavens in Belgie of Duitsland!

schipholtaxi krimpenerwaard

Taxibusje Krimpenerwaard Schiphol

Ook voor groepen biedt taxi Krimpenerwaard Schiphol oplossing. Onze ruime taxibussen garanderen dat al uw bagage meegaat! Ook voor uw Taxi voor vier personen trachtten wij al uw bagage mee te krijgen. Mede hierdoor is een deel van ons wagenpark in Estate formaat. Maar liefst vier koffers én handbagage!

Voor bijna alle trajecten is onze Airportservice voordeliger reizen dan met de trein. Om van het comfort niet te spreken! Dus voor uw Taxi Krimpenerwaard Schiphol, zit u bij ons goed! Ook voor ander Groepsvervoer Krimpenerwaard zijn wij uiteraard inzetbaar. Ons team staat voor u klaar!

taxibusje krimpenerwaard schiphol

Kwetsbare Groep Omtrent COVID-19? Taxi Krimpenerwaard Schiphol Bellen!

Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

taxi krimpenerwaard schiphol