Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

[dt_vc_list]

  • Lokaal Taxibedrijf
  • Betrouwbare Service
  • Meer dan 10 Jaar Ervaring
  • Nette, Ervaren Chauffeurs
  • Mercedes Vloot
  • 24-7 Service

[/dt_vc_list]

Zakelijk vervoer Gouda: U kiest voor Kwalitatief Taxivervoer, Service & Discretie

Zakelijk Vervoer Gouda: Als bedrijf of ondernemer wilt u zich niet druk maken over het vervoer van uw clienten of collegas. Laat het net 1 van de specialiteiten van Gouda Taxi Service te zijn. Zakelijk vervoer is niet zomaar vervoer. In deze dienst gaan wij verder dan de taxirit alleen. Denk hierbij aan een uitstekend voertuig. Maar ook een representatieve chauffeur. Uiteindelijk hebben we u als reiziger hoog in het vaandel staan.

Kies het zakelijk taxivervoer van Gouda Taxi Service. Hiermee kiest u voor kwaliteit en service. Maar ook voor discretie. Onze chauffeurs staan klaar om u met optimale service van dienst te zijn. Daarbij hoort niet alleen hoogwaardige service. Maar ook een hoogwaardig wagenpark. Gouda Taxi service verzorgt haar zakelijk vervoer tot in de puntjes. Ook voor VIP-vervoer bent u bij ons aan het juiste adres.

[dt_fancy_image image_id=”2893″ width=”800″ height=”800″]

Uw zakelijke taxi in Gouda. Een betrouwbare en zakelijke oplossing

Gouda Taxi Service heeft ruim 10 jaar ervaring in het verzorgen van zakelijke taxidiensten. Wij zijn zowel particulieren als bedrijven graag van dienst. Met ons variërend wagenpark hebben wij voor elke gelegenheid een passende oplossing. Ons wagenpark telt uitsluitend Mercedes voertuigen. Waaronder de E-klasse of de S-klasse. Luxe, ruime wagens. Desalniettemin hanteren wij schappelijke tarieven. Ook hoort een betrouwbare klantenservice daarbij. Aangezien wij geregeld speciale verzoeken krijgen, vragen wij u deze te vermelden.

Onze chauffeurs hechten veel waarde aan persoonlijke service. Hierin staan veiligheid, comfort en professionaliteit centraal. Bijkomstig, hebben al onze chauffeurs een NDA document ondertekent. NDA staat voor non-disclosure agreement. Hierbij wordt uw discretie ten alle tijde gewaarborgd.

Neem contact op met de centrale voor vragen. Ons team staat voor u klaar.

[dt_fancy_image image_id=”2892″ width=”800″ height=”800″]

Zakelijk vervoer Gouda: snel en makkelijk online boeken. Rekening rijden? kan ook!

Met de bedoeling uw werk te beperken. Bieden wij de mogelijkheid uw rit online te boeken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een directiesecretaresse die het al druk genoeg heeft. U hoeft hiervoor de centrale niet te bellen. U boekt de rit zo gemakkelijk online in. Vervolgens krijgt u automatisch een bevestiging per mail. Uiteraard kan er ook op rekening gereden worden, u ontvangt dan maandelijks een factuur.

Hiernaast accepteren wij behalve cash, alle soorten betaalpassen. Dit geldt ook voor Samsung en Applepay. Meld uw bedrijf middels deze link aan. Reserveer vanaf nu uw ritten online. Heeft u vragen over ons zakelijk vervoer? Neem contact met ons op.

Kwetsbare groep in verband met Corona? Gouda Taxi Service Bellen!

Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Ook voor het Zakelijk Taxivervoer Gouda. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

[dt_fancy_image image_id=”2894″ width=”800″ height=”800″]
[dt_vc_list]Op zoek naar een andere Taxidienst in Gouda?

[/dt_vc_list][dt_fancy_image image_id=”2380″ width=”800″ height=”800″]

Easysoftonic