Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

  • Lokaal Taxibedrijf
  • Betrouwbare Service
  • Meer Dan 10 Jaar Ervaring
  • Nette, Ervaren Chauffeurs
  • Mercedes Vloot
  • 24-7 Service

Zakelijk Vervoer Waddinxveen: Kwaliteit, Service en Discretie

Zakelijk Vervoer Waddinxveen nodig? U bent bij ons aan het juiste adres. Ook in Waddnxveen bieden wij onze zakelijke taxidiensten aan. Zo zijn wij vaker terug te zien op de bedrijvenpark Coenecoop. Net als bedrijventerrein Doelwijk in Waddinxveen. Ook wel bekend als LogistiekPark A12.

Ons zakelijk vervoer is niet zomaar vervoer. Overal is aan gedacht: Enerzijds een nette, representatieve chauffeur. Anderzijds een luxe voertuig. Ook een naadloze planning is van cruciaal belang. Intussen staat onze centrale u graag te woord.

Zakelijk Taxivervoer Waddinxveen is inzetbaar voor meerdere doeleinden. Heeft u behoefte aan een vaste Chauffeur? Met of zonder Luxe wagen? Heeft u zakelijk vervoer nodig voor een cliënt? Ook voor uw VIP-Vervoer Waddinxveen bent u aan het juiste adres. Maar ook voor Regulier Taxivervoer Waddinxveen zijn wij inzetbaar.

zakelijk-vervoer-waddinxveen

Zakelijke Taxi Waddinxveen: Een Betrouwbare Service

Zakelijk Vervoer Waddinxveen heeft meer dan tien jaar ervaring in de branche. Zowel particulieren als bedrijven zijn wij graag van dienst. Ons wagenpark geeft genoeg keuze. Ons meest ingezette voertuig is de Mercedes E-Klasse. Heeft u veel bagage te vervoeren? Onze Business Estate Voertuigen bieden meer dan genoeg ruimte! Toch behoefte aan iets meer comfort? Kies dan voor de Mercedes S-Klasse. Of voor de imposante Mercedes R-Klasse. Aan comfort zal het u niet ontbreken. Aangezien wij geregeld speciale verzoeken krijgen, vragen wij u deze te vermelden. Voor uw Zakelijke Taxi in Waddinxveen zijn wij de beste partij.

Onze chauffeurs hechten veel waarde aan persoonlijke service. Hierin staan veiligheid, comfort en professionaliteit centraal. Bijkomstig, hebben al onze chauffeurs een NDA document ondertekent. NDA staat voor non-disclosure agreement. Hierbij wordt uw discretie ten alle tijden gewaarborgd.

Neem contact op met de centrale voor vragen. Ons team staat voor u klaar.

zakelijk-vervoer-waddinxveen

Kwetsbare Doelgroep in verband met Corona? Zakelijk Vervoer Waddinxveen Bellen!

Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

zakelijk-vervoer-waddinxveen