Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

Zorgvervoer Gouda

Zorgvervoer in Gouda: Een van onze specialiteiten. Slecht ter been? Of assistentie nodig bij het in- en uitstappen? Wellicht toch behoefte aan Rolstoelvervoer? Wanneer nodig begeleid uw chauffeur u van deur tot deur. Onze zorgtaxi gaat verder dan de rit alleen! Immers, dat is waar het bij Zorgvervoer Gouda om draait.

Neem nu een spoedrit naar het ziekenhuis. Of een afspraak bij de Tandarts. Wellicht uw dagelijkse dagbesteding? U kunt altijd rekenen op service op maat. Wij zijn van alle markten thuis. Heeft u een speciaal verzoek? Bent u op zoek naar (zittend) ziekenvervoer? Ook daarvoor bieden wij passende oplossingen. Rolstoel mee? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op.

Zorgtaxi Gouda

Met de bedoeling de beste ervaring te bieden, gaan wij ver in onze service. In het bijzonder het zorgvervoer. Uiteindelijk is kwaliteit waar we voor staan.

Ten eerste zijn onze chauffeurs zeer betrokken en behulpzaam. Ten tweede hebben zij allen een EHBO certificaat welke jaarlijks wordt verlengd. Bovendien kunt u rekenen op een jong en comfortabel voertuig.

In tegenstelling tot veel zorgvervoerders kunt u rekenen op een taxi op tijd! Wanner uw consult wat langer duurt dan gemiddeld, wacht uw chauffeur netjes op u.

Comfortabel wagenpark. Hogere instap? Geen probleem!

Is uw werknemer (tijdelijk) minder mobiel? Wellicht op zoek naar alternatief (geschikt) vervoer? Zoek niet verder en neem contact op met onze centrale!

Heeft u voorkeur voor hoge instap? Volkomen begrijpelijk. Wij doen er alles aan om uw rit comfortabel te laten verlopen. Wanneer dit het geval is horen wij dat graag. Ten slotte gaat kwaliteit voorop!

Heeft u hulp nodig bij het invullen van een zorgovereenkomst? of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op! 0182 – 359 127

Risicogroep in verband met Corona? Taxi Gouda Bellen!

Met de bedoeling ook voor risicogroepen van dienst te zijn, hebben wij extra maatregelen omtrent onze taxi’s getroffen. Dit in verband met het COVID-19 virus. Lees daarover hier meer.

LAAT UW VAKANTIE ZORGELOOS BEGINNEN, RESERVEER ALVAST EEN TAXI

Easysoftonic